ХТО Ж МЕНІ ВИНЕН?

24 червня 2015
Женя Кот
Пора вже виганяти з нашої свідомості бажання перекласти відповідальність з себе на когось. Бо як то назвати ще, коли ти так довго щось планувала, а потім все не вийшло, бо хтось тобі наврочив, зле подивився. Баба каже: "Є люди які мають не очі, а очиська".

Нещодавно в притул зіткнулася з наговором у моєму житті. Через надмірне щастя родички мене мало не звільнили. Ну, то я собі так трактувала перші кілька днів. Через те, що людина просто сказала, що все в тебе буде супер, така робота - просто клас, до кінця життя будеш забезпечена, при перших труднощах я думала, що все, все пропало, наговорила.

Я завжди реаліст, але як тільки проблеми почалися без причин (причини об’єктивні були.. але) моя подружка відразу згадала: "А пам’ятаєш, як та твоя крейзі тьотка ахкала.. Ото тепер маєш". І я як божевільна не могла ні про що більше думати, крім як про злий язик своєї тітки. Так було місяць і проблеми на роботі тільки посилювались. Попустило мене нещодавно, коли бос подякував за мій холодний розум в кризі (виявляється, в них як тільки новий сезон завжди таке), а я не впадала в паніку (бо ж знала, як то собі заробила).

Я впевнена, що не одна така, бо не просто так моя подруга має цілий арсенал історій людей, яким наговорили.

Якби людям дійсно наговорювали, хіба МАЛИ БИ МИ СТІЛЬКИ ЗАМОЖНИХ І ПРЕКРАСНИХ ЛЮДЕЙ НА "БЕНТЛІ"? (ясна річ, що матеріальний стан не вимірює щастя, можна плакати і в Бентлі). Зрештою, в них прекрасне матеріальне становище, діти, кохана дружина і кохана коханка, ще й кохана робота і живуть. Чому ж на сильних світу цього заговори не діють, а в баби на селі одна корова, і та здохла з доброго ока сусідки.

Маю на таке твердження два варіанти дій для тих, хто планує круто покращити своє життя і не хоче вмерти зі злого язика:
 
Перший - для людей які вірять в себе і не вірять в релігію (селфмейдери! я вірю тільки в свої сили і в силу червоної нитки) – людина сама керує своїм життям і несе відповідальність за нього сама. І єдиний варіант, як хтось може вам нашкодити, це якщо він візьме і буквально нашкодить: втопить ваш робочий ноутбук, вкраде машину або підсуне від вашого імені не той папірець босу.

У всіх інших варіантах ви є єдиною людиною, яка щось зробить, і нехай та тітка хоч лусне, ви намітили свій шлях і ніщо вам не нашкодить. Візьміть відповідальність на себе, а навіть як не хочете, вона вже на вас. Чим швидше ви відкинете варіант непрямого втручання у ваше життя, тим швидше будете мчати по ньому на "Бентлі".

(примітка: слово "Бентлі" у даній статті призначене не для того, щоб натякнути комусь, що саме машина Бентлі є чимось незвичним. значення "Бентлі" - сума успіху і достатку як матеріального, так і морального для людей різних верств населення)

Варіант номер два - для релігійних Фомм (люди, які присвячують себе якійсь релігії, але щось їм не дуже віриться в те, що тому Богу є до них діло) – все в рухах Божих, таке говорять і в церкві, і в синагозі, і в домі молитви. Лише наш Творець Всевишній може намічати нам шлях. І там, де є Бог, людський язик безсилий. В кожній справі, в якій з вами Бог, ви не впадете і вам ніхто не нашкодить. Головне не забувайте довіряти Йому і просити про допомогу.

Але, в результаті, нам так легше, кинутися на того коника не тому, що нам невистачає сили і наполегливості, а тому що нам нашкодили. Так просто взяли і наговорили. Часто ми навіть можемо "передбачити", в якій справі нам нашкодять. Ну від початку ми знали, що щось піде не так.

Може, воно тому і пішло не так, що ми знали, а та людина, яка нам наговорила, просто була відповіддю Всесвіту на наші пошуки шляху, як би злити свій задум в туалет.

Якщо ваші плани добрі, а наміри щирі, просто, може, не з першого разу, але все вийде. (навіть якщо думки та наміри не зовсім щирі) 

Якщо вам сподобалась ця стаття, вам також варто почитати:
Масовий психоз: як відбувається маніпулювання масовою свідомості
Як позбутись залежності від чужої думки
Як правильно сформулювати своє бажання
Як визначення цілей може зрбити життя кращим
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше