Хто така жінка?

25 березня 2016
Валерія
Жінка з давніх - давен буда охоронницею, годувальницею, коханкою, матір’ю. Вона захищала свій дім та потомство. Годувала та розмірковувала про майбутнє. Забезпечувала всім необхідним для існування. Навіть світ почався з матріархату, тобто життя почалося з жінки.

Для усіх чоловіків жінка - це муза, натхнення, пристрасть, сенс життя. Жінкам присвячували  вірші, пісні, романси, поеми… Нашу честь відвойовували на дуелях, за нас билися та саме нам присвячували перемоги як берегиням чоловічої долі.

Жінка завжди надихала та була поруч з чоловіком при вирішенні складних питань, підбадьорювала його та надавала сили.

Жінка - охоронниця родини та дому. Вона не тільки слідкує, а й контролює усе навкруги. Що б чоловік не зробив, за цим буде стояти жінка. Жінка приймає рішення, а чоловікові радить та натякає на це.

Жіноча доля дуже складна. Ми чуттєві та емоційні особи, які ніколи не будуть приховувати свої переживання. Ми водночас відкриті, як книжки, і таємничі, як Всесвіт.

Можна зробити висновок, що жінка контролює усе, що відбувається на Землі. Але це не означає, що все погане зроблене руками жінки. Існує баланс між добром та злом. Жінка знаходиться на кордоні між цими стихіями.

Для чоловіків жінка  - це берегиня домашнього вогнища. Це дуже примітивна думка, тому що жінка на теперішній час тримає на своїх плечах абсолютне все: дім, дітей, господарство, роботу та чоловіка, котрого також можна вважати за дитину.

Сучасна жінка перетворилася з "крила для чоловіка" у вільну пташку, яка може розправити обидва крила та злетіти у небо. Тому, що більше не можна знаходитися на другому місці та поступатися  чоловікові!

Ми завжди прикрашали цей світ, можливо, ми його і створили для панування чоловіка. Але жінка завжди буде кращою стороною усього прекрасного на цій планеті!
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Татьяна 12 квітня 2016
Полностью согласна! Между нами девочками, мы намного выносливее, хитрее и талантливее)