Хто частіше купує іграшки для дорослих: жінки vs чоловіки

15 березня 2022
Annie

Леді та джентльмени, сьогодні підготували для вас публікацію про іграшки для дорослих. В Україні досі ця тема частково табуйована, а даремно. Якщо для вас такі іграшки — це щось сороміцьке, нам шкода: ви позбавляєте себе задоволення. Це стосується вас, і якщо ви в парі, і якщо самотні. Сподіваємося, після прочитання статті ви почнете частіше відвідувати секс шоп, хоча б онлайн :)
 

Людина, з якою ви спите, зацікавлена ​​у вашому задоволенні так само, як і ви?

  • Використання секс-іграшок — непросте завдання: потрібна довіра і відкритість, щоб мати можливість сказати своєму партнерові, чого ви хочете, і зробити так, щоб він був готовий спробувати це. Ось чому так важливо прислухатися до бажань вашого партнера і стежити за тим, щоб він відчував себе комфортно.
  • Використання секс-іграшок під час сексу пов'язане із задоволенням і зв'язком. Ви хочете принести задоволення своєму партнерові, він хоче принести задоволення вам. Це про відчуття глибокого зв'язку. 
     
     

Є речі, які секс-іграшки можуть робити, але не може партнер

Включення секс-іграшок може стати корисним досвідом і покращить ваше сексуальне життя. А також це просто весело. Чому б і ні? Це просто новизна — пробувати щось нове разом і бачити, що саме вам до вподоби. Аби просто побачити все різноманіття, яке пропонує ринок зараз, достатньо зайти на сайт perchinka.ua. Ці ґайз тямлять у задоволенні.

Дослідження, проведені в університеті Індіани в США, показали, що 53 % жінок і 45 % чоловіків віком від 18 до 65 років використовували вібратор з метою поліпшення сексуальної функції і щоб стати більш активними в сексі. Секс-іграшки не тільки приносять задоволення і розважають, але й можуть бути корисним доповненням до лікування.

Вібратори можуть створювати різні типи сексуальної стимуляції, корисні при зниженні сексуальних відчуттів, низькому лібідо або нездатності насолодитися оргазмом.

Використання секс-іграшок для підвищення сексуального задоволення та оргазму може допомогти вам заснути, підвищити імунітет, полегшити біль, зменшити стрес і збільшити потужність мозку. І вік не завада. 
 

У них мало побічних ефектів, на відміну від ліків, і вони можуть допомогти багатьом жінкам насолодитися кліторальним оргазмом та оргазмом точки G, чого вони, можливо, не досягалися раніше. Секс-іграшки також можуть допомогти людям продовжувати насолоджуватися сексуальною близькістю та задоволенням, коли проникаючий секс неможливий.

Як для чоловіків, так і для жінок однією з переваг включення секс-іграшок в сексуальний процес є відкриття діалогу про секс і про те, що їм подобається як індивідуально, так і в парі.
 

Хто більше?

2014 року журналіст Джон Міллворд проаналізував мільйон продажів іграшок для дорослих британської компанії Lovehoney. Він виявив, що клієнтську базу в 300 000 осіб порівну розділили чоловіки та жінки. Це було найбільше опитування, яке ми змогли знайти. Що ще раз підтверджує: бажання отримати задоволення не залежить від гендеру :)

Люди будь-якої гендерної ідентичності купують секс-іграшки з різних причин. І точно не тільки тому, що в них немає партнера. Досить часто люди купують їх для використання із партнером. Іграшки для дорослих — це просто іграшки. З ними весело грати і вони допомагають досягти оргазму. То чому забороняти собі щось? Не переоцінюйте статистику — просто насолоджуйтеся тим, що можна урізноманітнити своє сексуальне життя.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Kevaaa Kevaaa 12 вересня 2022
я в секс-шопе купила в магазине интимных товаров для взрослых Urban Flowers
https://urbanflowers.com.ua/product/seksualnoe-bodi-setka-s-otkrytoy-popkoy-agatha-d-a-razmer-l-12990/ сексуальную боди-сетку с открытой попкой AGATHA — наряд эротический и универсальный. Его можно надеть на голое тело для секса со своим парнем и на нижнее белье под рубашку или жакет на вечеринку. А стоит как две футболки!
Kevaaa Kevaaa 12 вересня 2022
Когда я почувствовала, что отношения с любимым стали тускнеть, я заглянула в интернет магазин интимных товаров - Urban Flowers.
В этом секс-шопе
столько всего интересного! И это помогло разнообразить наши отношения.
Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше