Hippo Water Roller - винахід, що допомагає полегшити умови дефіциту питної води

20 липня 2016
Іринка
В Африці та Азії 750 млн. людей не мають достатньої кількості запасів питної води. Щоб забезпечити сім'ю, жінки та діти змушені проходити близько 6 кілометрів, несучи 20-літрові бочки з водою на голові. Цей процес не тільки займає багато часу і вимотує, але й псує здоров'я, завдаючи непоправної шкоди опорно-руховому апарату.

Hippo Water Roller - інноваційне та просте рішення цієї проблеми: ця водяна бочка на коліщатках дозволяє людям переміщати до 90 л води за раз, що майже в 5 разів більше обсягу звичайних бочок. Це робить забір води швидшим і простішим: тепер це не виснажлива щоденна рутина, а не таке вже й складне завдання, яке можна виконувати кілька разів на тиждень.

Бочка зроблена з єдиного шматка товстого пластика з великою зручною кришкою, через яку легко і гігієнічно можна налити воду з фільтра. Є також насадка для зрошення, щоби поливати невеликі городи. Сталева конструкція перетворює бочку в колесо зі зручною ручкою. Кожен Hippo Roller здатний прослужити близько 7 років, а після зносу його можна використовувати як сміттєве відро, горщик для квітів, годівницю для тварин або тазик для білизни.
 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше