Хелловін від Charlotte Olympia

28 жовтня 2014
Аліна
Шарлотт Деллал, засновниця бренду взуття Charlotte Olympia, випустила капсульну колекцію до Хелловіну під назвою Trick or Treat.
 
Для дизайнера і мами двох дітей, що обожнюють Хелловін, це свято - привід для фантазування і створення нової колекції.

Ботильйони з павутиною, павучки на туфлях, клатчі з написами - цього року в колекції чорне поєднується із золотом. Окремо варто відзначити атласні помаранчеві босоніжки, прикрашені цукерками в золотій обгортці - їх так і хочеться з'їсти.

Кожну з моделей, звичайно, можна вдягнути не тільки на свято, а й  коли хочеться додати своєму образу неповторності.

Дизайнер Charlotte Olympia славиться своїм взуттям - човниками з котячими мордочками, і кожен Хеллоуїн Шарлотта обігрує цю модель по-новому.Торік у кішечок з'явилися ікла, а цього року вони світяться в темряві.

Звчайно, кожна відома моднця має пару човників від Charlotte Olympia.

Фірмовий знак бренду - силует павутини на підошвах взуття.
 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше