Гурт Troye Zillia розповів, як бути щасливим

23 листопада 2016
Редакція
"Пісня щасливих людей" - це перша авторська композиція фолк гурту Troye Zillia у якій музиканти співають про давно відомі речі, – що для щастя не потрібно багато, і пропонують свій рецепт – це подорожі та друзі.
 

 
Як розповідає солістка гурту Настя: "Інколи обставини в житті складаються так, що ти думаєш "все пропало..", але потім ситуація показує свої кращі сторони і ти починаєш бачити можливості. Так і з цією піснею – випуск одного нашого кліпу закрутився у гордіїв вузол, але в результаті це підштовхнуло нас написати власний текст та мелодію. І ми зловили своє щастя!". 
 
Зйомки кліпу та підготовка аудіо треку тривали останні пів року біля Львова та на давніх австрійських коліях – "Карпатському трамвайчику", які ще збереглись у деяких районах Закарпаття. Як розповідають учасники гурту - кліп знятий завдяки підтримці друзів і фанатів гурту.
 
У кліпі піднімається тема автостопу, який, до речі, є доволі популярним способом подорожувати в Україні та у деяких країнах світу. Troye Zillia і самі подорожували "стопом" у Польщі, Чехії та Грузії.
 
"Одного разу після концерту на півночі Польщі ми вирішили, що варто спробувати доїхати на Південь автостопом – нас підвозили зовсім різні люди – від дальнобійників до детективів, а іншого разу в Грузії - пустий автобус, який вів дагестанець. Це дуже цікавий досвід – спілкування стає зовсім іншим."

У зйомках взяв участь кінь Рашид – чорний арабський скакун. Рашид - спортивний кінь і зазвичай виступає на змаганнях з конкуру, тому зйомки відео були для нього чимось новим. Аня, учасниця гурту і наїзниця Рашида, розповідає, що у цьому кліпі змогла поєднати два найважливіші напрямки у своєму житті – музику та кінний спорт, що є доволі екзотичним сполученням.
 
Інший головний персонаж відео це ГАЗ 24 "Волга" - унікальний залізний кінь з минулого століття, якого зараз дуже рідко можна зустріти на наших вулицях. Це машина з великим двигуном, салоном і серцем, яке любить подорожі.
 

Аудіо пісні

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше