Допоможи гурту PIVNICH виграти поїздку до Австралії

3 грудня 2015
Oleksandra Orlova

Молодий київський гурт PIVNICH створив кавер на пісню відомого австралійського інді-рок гурту Sheppard "Be More Barrio", також музиканти зняли відео на цей переспів. І все задля участі в міжнародному конкурсі від бренду одягу Pull&Bear. Лідер гурту Андрій Савдєєв зазначив, що, якщо PIVNICH виграє поїздку до Австралії, то вони обов'язково заспівають там українською!


Музиканти закликають підтримати їх, поширивши це відео:

А ось промо-ролик конкурсу та оригінальна версія пісні "Be More Barrio":
 

Донедавна PIVNICH являли собою інді-фолк дует. Подружжя Андрій та Анастасія Савдєєви працювали здебільшого над україномовними кавер-версіями відомих хітів таких виконавців, як Of Monsters And Men, Еліота Сміта і Florence And The Machine. Наразі до них приєдналися бас-гітарист Олексій Петриченко та ударник Даниїл Гамаля, і попереду у гурту великі плани, зосереджені навколо власних творчих проектів.

Давайте допоможемо молодим талановитим українцям здійснити їхню мрію!

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Oleksandra Orlova Oleksandra Orlova 7 грудня 2015
Чим більше переглядів, тим більше шансів виграти.
Іван Іван 5 грудня 2015
А яка власне умова виграшу?
Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше