Готуй попкорн: новинки кінематографа 2019 року!

18 січня 2019
Your Soulmate

2019 рік презентує нам чимало новинок у сфері кіно: нова робота Квентіна Тарантіно, історичні блокбастери, фільми кіновсесвіту Marvel, захоплюючі трилери, кіноадаптації культових мультфільмів від Disney.
UаModna розповість тобі про 10 найочікуваніших фільмів 2019 року.

 1. Перший фільм, який уже сьогодні вийшов на екрани кінотеатрів  "Скло". М. Найт Ш'ямалан приготував для фанів містики та трилеру щось дуже особливе. Режисер вирішив об'єднати в одному фільмі  одразу трьох різних героїв, а саме Джеймса Макевоя ( "Спліт"), Брюса Вілліса ("Невразливий") і Семюела Л. Джексона (Містер Скло). Сара Полсон намагається переконати головних героїв в тому, що вони є абсолютно звичайними людьми з певними психологічними відхиленнями. Але чи насправді це так? Гайда у кіно, щоб дізнатись відповідь!

Цей рік стане особливим для шанувальників кінокомпанії Marvel. Одразу декілька фільмів з'являться на великих екранах по всьому світові. 

2. "Капітан Марвел". Світ перебуває за крок від хаосу. А це означає, що саме час відкрити нове ім'я у кіновсесвіті. Сильна та відважна жінка Керол Денверс, яка працює льотчицею ВПС, стає однією із найсильніших героїв Marvel. У неї з її союзниками є одне надважливе завдання  врятувати людство. На перший погляд, звичайний сюжет, але чи справді це так? Дізнаємось 7 березня, адже саме тоді фільм стартує в Україні.

3. Цього року ми побачимо розв'язку найвідомішої комікс-історії. У нових "Месниках" перед нами постане світ після битви з Таносом. Утративши половину своєї команди, супергерої намагаються розробити план протистояння могутньому противникові. Головним питанням є доля Тоні Старка. Хто врятує його і чи взагалі вдасться врятувати Залізну Людину? Прем'єра очікується 25 квітня. 

4. "Алладін" — американський пригодницький фільм режисера Гай Річі. Кіно є адаптацією мультфільму від Disney, який засновано на арабській казці "Тисяча і одна ніч". Фільм буде досить нетрадиційним. Планується використати багато музичних творів з оригінального мультфільму 1992 року. Роль Джина виконає сам Вілл Сміт. Прем'єра — 23 травня.

5. "Одного разу в Голлівуді"  американський трилер Квентіна Тарантіно, просто обов'язкий до перегляду. Сюжет: актор Рік Далтон (Леонардо Ді Капріо), зірка закритого телевізійного шоу, планує повернути колишню популярність, почавши зніматися в спагеті-вестернах, що набирають популярності. Аналогічні думки паралельно відвідують і його дублера Кліффа Бута (Бред Пітт). Але, на жаль, стається подія, яка руйнує всі їхні плани. Цей фільм просто повен талановитих акторів: Лаонардно Ді Капріо, Бред Пітт, Марґо Роббі, Дакота Феннінґ. Прем'єра запланована на липень 2019 року.

6. "Зоряні війни: Епізод ІХ".  Після гучного повернення космічної саги 2015 року глядачі вже встигли насолодитися чотирма картинами  двома епізодами і такою ж кількістю спін-офів.  На сьогодні відомо, що  події картини  розвиватимуться через рік після "Останніх джедаїв", в деяких сценах з'явиться Керрі Фішер, ну а режисером виступить Джей Абрамс, який зняв також сьомий епізод. Прем'єра  19 грудня.

7."Ґодзілла 2: Король монстрів". Продовження фільму "Ґодзілла" 2014 року про величезне чудовисько, яке живиться радіацією. Король монстрів стане 30 фільмом японської франшизи. Сюжет розповість про протистояння Ґодзілли, Мотри і Родана з триголовим чудовиськом. Показ фільму стартує з 30 травня

8. "Воно 2". Чекали?! Трилер є продовженням однойменного фільму 2017 року, знятого за мотивами роману Стівена Кінґа. Від подій, показаних у попередній частині, пройшло майже 30 років. Колишні діти, які всі ці роки намагаються забути про жахи свого дитинства, виросли. У кожного своє життя. Та один телефонний дзвінок змінить їхні життя, повернувши героїв у минуле. Прем'єра запланована на 5 вересня.

9. "Король Лев". Ще один римейк діснеївського мультфільму 1994 року. Нова стрічка буде близька до оригіналу і стане його переказом. Постановку здійснить Джон Фавро. Сюжет фільму розгортається в африканській савані та оповідає про молодого лева на ім'я Сімба. Фільм, який поверне нас у дитинство. У прокат вийде з 19 липня.

10. "Люди Ікс: Темний Фенікс". Сюжет фільму розгортається у 1992 році, майже через 10 років після подій стрічки «Людей Ікс: Апокаліпсис». Учнів мутантів відправляють на все більш небезпечні і екстремальні місії. Під час однієї з них Люди Ікс виявляються в космосі, де в результаті сплеску сонячної енергії в Джин рей пробуджується зловісна сила — Фенікс. Прем’єра в Україні запланована на 6 червня.

Відео — Youtube

Обкладинка - Pinterest.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше