Готуємось до зими: теплий одяг Made in Ukraine

9 грудня 2016
Редакція
Напередодні нового зимового сезону ми створили підбірку відомих українських брендів та цікавих новинок з їхніх колекцій, які допоможуть вам підготуватись до перших морозів та утеплитися стильно і зі смаком. 

Vish.knitwear

Vish.knitwear – український бренд супер стильного в’язаного одягу та аксесуарів ручної роботи. Ви назавжди забудете про колючу шерсть і синтетику, адже всі вироби від vish.knitwear в'яжуться виключно з якісної пряжі.
 
М’які светри, яскраві кардигани, практичні костюми та найрізноманітніші сукні - так команда бренду доводить, що в'язаними можуть бути не тільки шарфи та шапки, а всі речі можуть виглядати дійсно класно, завдяки різноманітним узорам та рельєфним в’язкам.
 

Також бренд виконує індивідуальні замовлення, час виконання впродовж 2-3 тижнів.

Бренд Vish.knitwear допоможе вам зігрітись:

Речі з грубої рельєфної в’язки - тренд сезону. Стильний светр оversize соковитого кольору стане чудовим варіантом "на кожен день", причому ця модель виглядає не менш жіночно та елегантно, ніж приталений варіант. Тепло, затишно та яскраво – все, що потрібно цієї осені. 
 
Ще один тренд цього сезону - баланс між теплою в'язаною сукнею і провокаційно-відкритою спиною. М’яка в'язка і привабливий блакитний колір відразу привертають до себе увагу. Простий крій, довгі рукава, та V-подібний виріз на спині додає яскравого акценту. Доповнити образ можна улюбленими прикрасами та лаконічною сумкою-клатч і - вуаля, романтичний комплект готовий!
 
А милий светр з помпонами – це просто обов'язкова річ в гардеробі будь-якої сучасної модниці. Яскраво, стильно, затишно та дуже по-зимовому. А ще він гарантовано зробить абсолютно звичайний образ цікавим та привабливим.
 

Середня вартість виробів – 1800 грн.

Дізнатись більше інформації та зробити замовлення ви можете на сторінках бренду у соціальних мережах:
Facebook  
Instagram

Navna

Navna – молодий український бренд заснований талановитим дизайнером Яною Іващенко. Вона створює стильний жіночий одяг, в якому вдало поєднує сучасні тенденції з автентичними мотивами. Таке вбрання вирізняється оригінальним кроєм, вдало підібраними відтінками та високою якістю матеріалів. Його легко доповнювати та комбінувати.
 
Назва бренду походить від імені слов’янської богині Навни. Тому у свої вироби дизайнер додає нотки етнічності, які допомагають жінці проявити свою індивідуальність та відчути себе богинею на вулицях сучасного міста. NAVNA - бренд створений для жінок, чиє життя сповнене подіями. Вони впевнені в собі та не бояться виділятися з натовпу.
 

В асортименті бренду представлений широкий вибір вишуканих суконь, жакетів, м’якеньких в’язаних светрів, штанів та спідниць різних стилів та фасонів та ще чимало цікавого. Також дизайнер виготовляє яскраві авторські прикраси та аксесуари, сумки та шарфи, які стануть вдалим доповненням до будь-якого образу.

Бренд Navna допоможе вам зігрітись:

Стильно, тепло та яскраво - саме це вам гарантує чудовий комплект в’язаного светра та штанів вільного крою в клітинку з натуральної шерсті. Оригінальний дизайн подарує вам комфорт, а пухнасті вставки з хутра зроблять ваш образ неперевершеним.
 
Восени чи взимку не варто відмовлятись від улюблених суконь. Ми впевнені, що стильна довга сукенка з оголеною спинкою та довгими рукавами від Navna не дасть вам замерзнути навіть за мінусової температури. Тепла байка дбайливо огорне ваше тіло, а відкрита спинка додасть нотки сексуальності вашому вигляду.
 
Стильне кашемірове пальто - універсальна річ на сезон осінь-зима. Воно буде «дружити» з усіма речами з вашого гардеробу. А носити його можна з чобітьми і черевиками, з джинсами або класичними штанами, довгими в'язаними сукнями та з іншим улюбленим одягом. Це пальто можна одягати навіть взимку, адже воно утеплене синтепоном, а завдяки вільному крою - ідеально підійде для будь-якого типу фігури.
 

Дізнатись більше інформації та придбати вподобану річ ви можете на сайті: navna.design
Або слідкуйте за оновленнями на сторінках бренду у соціальних мережах:
Facebook
Instagram

Nadi Renardi

Бренду Nadi Renardi 2 роки. Компанія заснована дизайнеркою Надією Лівинською. Вона створює одяг з унікальним характером, який чудово підходить для будь-якої нагоди чи події.
 

Бренд пропонує елегантні пальто та жилети, зручні кардигани та пончо, стильні сукні та, спідниці, а також домашні костюми. Ваш унікальний образ на всі випадки життя.

Бренд Nadi Renardi допоможе вам зігрітись:

Цього сезону Nadi Renardi пропонує колекцію теплих суконь. Осіння прохолода та перший зимовий морозець – зовсім не привід зациклюватися на джинсах та страхітливих вовняних рейтузах! Бренд Nadi Renardi обирає жіночність за будь-яких погодних умов! 
 
Затишні та елегантні зимові сукні допоможуть у цьому. М’яка, приємна на дотик та практична італійська тканина, стримана кольорова гама, вільні силуети, що добре сідають на різні типи фігури.
 
Довга сукня-балахон вільного крою з кишенями в спортивному стилі допоможе створити стильний образ, який підійде для холодної осені. Вдягайте її з кедами чи кросівками – це універсальний, теплий та комфортний осінній варіант.
 
Для тих, хто прагне екстравагантності та хоче створити незабутнє враження – варіант з феноменально-довгими вирізами з боків. Ідеально пасує з лосинами та джинсами моделі "скіні".
 

У разі, коли клієнтка має особливі побажання або нестандартну фігуру, – можна відшити будь-яку річ з модельного ряду за індивідуальними мірками (виготовлення триває 4 дні).

Ціни на теплі сукні: 1090–1790 гривень

Дізнатись більше інформації та зробити замовлення ви можете на сайті: nadirenardi.com
Або слідкуйте за оновленнями на сторінці бренду Facebook

Gee!

Ми раніше вже знайомили вас із цим українським брендом, але він кожного разу дивує нас своїми цікавими та яскравими новинками, тож згадаємо про нього і цього разу. Для тих, хто ще не чув про бренд Gee!, розповім кілька слів.
 
Це молода українська марка стильного жіночого одягу, яка стає дуже популярною серед сучасних красунь. Дизайнери бренду створюють універсальний одяг, який буде актуальним у будь-яку пору року, а головною його особливістю є якість та доступна вартість. Одяг від Gee! створений для сучасних та прогресивних людей, які не боятися виділятися з натовпу та вільні від стереотипів. 
 
Зараз в асортименті бренду є широкий вибір верхнього одягу, модних суконь, кардиганів, яскравих футболок, зручних та практичних світшотів, виготовлених з врахуванням останніх віянь моди. Саме тому ви можете бути впевненою, що в одязі від Gee! неодмінно матиме стильний та сучасний вигляд. Основні переваги речей від марки Gee! – це практичність, функціональність та зручність.
 

Бренд Gee! Допоможе вам зігрітись:

Світшот – модний та дуже необхідний елемент у вашому гардеробі, адже носити його можна як з повсякденним, офісним вбранням, так і з вечірніми і святковими речами. А якісні, теплі й дуже затишні світшоти від бренду Gee! точно не залишать вас байдужими.
 
Яскраві та оригінальні принти, незвичайний крій та унікальні фасони – ось головні особливості цих світшотів. Як на мене, це найкраще рішення для зимової пори, саме тому пропонуємо вам оцінити комфорт і якість цих светриків.
 

Дізнатись більше та зробити замовлення ви можете на сайті: geestore.com.ua
Або на сторінці бренду: Facebook

Kolizhanka

Kolizhanka – це новий український бренд для стильних та чарівних дівчат з вишуканим смаком. Одяг цього виробника особливий, елегантний та комфортний. Для виготовлення кожної колекції дизайнери підбирають лише натуральні якісні тканини та прикрашають вироби ексклюзивною фурнітурою з Європи. Саме це гарантує вам зручність та комфорт під час носіння.
 
У колекціях бренду Kolizhanka є речі романтичні - для побачень і сімейних свят, елегантні та витончені - для ділових заходів, кокетливі - для вечірок з друзями. Це вбрання, підкреслює красу і неповторність кожної дівчини і дарує гарний настрій.
 

Ви можете не хвилюватись, що у важливий момент зустрінете когось у такому ж вбранні, адже виробники цінують довіру і почуття своїх прихильниць, тому вони всі вироби виготовляють лімітованими колекціями. Особливість бренду – сучасний крій, висока якість, цікаві рішення за доступною ціною.

Бренд Kolizhanka допоможе вам зігрітись:

Класична сукня-футляр продовжує бути популярною і цього сезону. Неперевершений варіант від Kolizhanka з характерною клітинкою в стилі Шанель, зробить ваш образ вишуканим та витонченим. Сукня зроблена на підкладці, оздоблена накладними кишенями і заокругленим комірцем. Самі кишені, комірець і рукава обрамлені кантом. Чарівний вибір для справжньої леді!
 
Елегантна сукня-міді з твіду досить самобутня і до неї не потрібно підбирати складні аксесуари. Доповніть образ класичними туфлями чи ботільйонами та маленькою чорною сумочкою. Красиво, жіночно та вишукано.
 
А таку теплу спідницю-міді з твідової тканини можна носити навіть в холодний зимовий сезон. Експериментуйте та поєднуйте її з різним верхом – светри, гольфи, блузки. А доповнити образ ви зможете за допомогою яскравих аксесуарів.
 

Середня вартість суконь 1400 грн.

Дізнатись більше інформації та зробити замовлення ви можете на сайті: www.kolizhanka.co.ua
Або слідкуйте за оновленнями на сторінці бренду: Facebook

#LOVE

Молодий український бренд, народжений в любові та покликаний надихати. Команда марки #LOVE хоче, щоб кожного дня сучасні жінки пам’ятали про себе, попри безліч справ та обов’язків. У ДНК бренду закладені найголовніші цінності – жіночність, щирість, стиль та якість.

Автором та засновником #LOVE є Ксенія Карпенко. Вона змінила успішну кар’єру журналіста-розслідувача на... сукні. Чому? Тому що закохалася. Так і народився #LOVE - із мрії та справжнього кохання. Зараз Ксенія навчається у престижному британському London College of fashion.
 

Виробники виступають за свідому моду, тому усі моделі розроблені з думкою про тренди, які будуть актуальними декілька сезонів поспіль.

Всі колекції розроблені так, щоб кожній сучасній модниці з понеділка по неділю було у що вдягтись, аби виглядати завжди стильно та яскраво, і щоби догляд за речами був доволі простим. В асортименті бренду ви можете знайти пальто, сукні у стилі new look та прямого крою, комбінезони, спідниці, шорти, светри, блузи та кардигани. Вони усі різні, але їх завжди об’єднує жіночність та стиль. 
 

В разі відсутності потрібного вам розміру – бренд відшиває виріб за мірками клієнта, за ціною готового виробу.

Бренд #LOVE допоможе вам зігрітись:

З настанням холодів кожній з нас так і хочеться закутатись в щось тепле та красиве. Гарним вибором стане шерстяне пальто в стилі newlook. Чудовий варіант, щоб у вирі справ та ділових зустрічей завжди пам’ятати, що у жіночності - наша сила.
 
Тепло та стильно з #LOVE це не вибір, це нова реальність. Шерстяний кардиган ручної роботи у поєднанні із спідницями, шортами та навіть легкими сукнями - стильна візитівка дівчини, яка живе життям великого міста.
 
Теплий в'язаний светр - вічна класика осінньо-зимового гардеробу. Ультрамодний светрик ручної роботи з шерсті альпаки можна поєднувати з різними речами та складати красиві модні образи, додавши каблук і стильні аксесуари. Бренд #LOVE пропонує свій варіант в комплекті з шортами з еко-шкіри - такий образ підходитиме для будь-яких заходів. Теплий, м'який, і в той же час незвичайно жіночний.
 

В середньому ціна виробів 2450 грн.

Дізнатись більше інформації ви можете на сторінках бренду в соціальних мережах:
Instagram 
Facebook 
А також придбати вподобану річ ви можете у магазині за адресою: Київ, бульвар Лесі Українки 7б.

Anna Zhabniak

Цей український бренд з’явився на вітчизняних подіумах зовсім нещодавно, проте одразу знайшов своїх шанувальниць серед сучасних модниць. Його особливість – це поєднання високої якості та сучасного стилю в одязі. Дизайнер Анна Жабняк знає як об’єднати тканини, підібрати вдалу палітру кольорів та створити чудовий образ як для ділової зустрічі, так і для романтичного побачення. У своїх колекціях дизайнер намагається зобразити гармонію жіночності та сміливості, саме тому таке вбрання створене для стильної і впевненої в собі дівчини з романтичною та тонкою натурою.
 

Одяг з нової колекції бренду допоможе вам показати свій внутрішній світ, виділити сильні сторони особистості та підкреслити свою унікальність за допомогою трендових кольорів і лаконічного крою.

Бренд Anna Zhabniak допоможе вам зігрітись:

Пальто – це особлива річ в жіночому гардеробі, яка поза конкуренцією. І не дивлячись на різноманіття модних осінньо-зимових варіантів верхнього одягу, тільки одягнувши пальто, жінка стає по-справжньому розкішною.
 
Пальто в стилі oversize і далі залишається на піку своєї популярності. Бренд Anna Zhabniak пропонує цікавий варіант, в якому поєднуються універсальність і практичність. Це пальто гармонійно доповнить ваш образ.
 
Ідеальне пальто - це співвідношення вдалого крою, модного кольору, теплого якісного матеріалу і продуманих деталей. І все це поєднане у повсякденному пальто рудого кольору на запах від Anna Zhabniak. Його особливість - це комір стійка, який плавно переходить в лацкан. Вдале рішення на кожен день.
 
Зима вже не за горами, а отже варто подумати про теплішу річ. На цей випадок бренд пропонує стильне демісезоне пальто з натуральної шерсті. Особливість цієї моделі – цільно викроєні рукава довжиною ¾ та декоровані кишені, що надає цьому пальто незвичайного та дуже елегантного вигляду.
 

Дізнатись більше інформації та зробити замовлення ви можете на сайті: anna-zhabniak.com.ua
А також слідкуйте за оновленнями на сторінках бренду: Іnstagram та instagram.com/studio_g_ua

GRAIA

Молодий український бренд жіночого одягу, заснований в 2016 році. Завдяки професіоналізму, досвіду і креативній команді взяв швидкий старт та набирає широкої популярності серед вітчизняних модниць.
 
GRAIA – це комбінація стилів, легкість, лаконічний крій, комфорт та поєднання конструкцій. Завдяки неабиякому таланту та тонкому відчуттю стилю дизайнер Тетяна Граховська майстерно об’єднує власні креативні ідеї з останніми віяннями моди. Для своїх колекцій вона ретельно обирає матеріали і фурнітуру. Віддаючи переваги натуральним тканинам, вона втілює в одязі комфорт і практичність. А швидкий ритм життя мотивує на постійні пошуки нових форм, оригінальних рішень і яскравих деталей.
 

Героїня колекцій GRAIA - це сильна, цілеспрямована та яскрава дівчина. Вона знає, чого хоче і не боїться експериментувати, встигає будувати успішну кар’єру, виховувати дітей, розвиватись та надихати!

Бренд GRAIA допоможе вам зігрітись:

Жилети завжди в тренді, але при цьому залишаються майже незмінними протягом десятиліть. Вищим пілотажем в стилістиці таких моделей завжди вважалася ексклюзивна ручна робота. Моделі з гарними рельєфними візерунками, складними "косами" - безумовний шедевр. Саме тому привабливий елемент гардеробу - рожево-білий жилет - повинен бути у вашому гардеробі. Легко поєднується практично з будь-якою вашою річчю, а особливо зі стильною міді-спідницею від GRAIA.
 
Вже кілька років поспіль об'ємне пальто вільного крою залишається на піку моди. Воно чудово поєднується з вечірніми сукнями, джинсами, туфлями на шпильці та кросівками, шкіряними штанами і спідницями міні. Окрасою вашого осіннього гардеробу може стати це дуже красиве і комфортне пальто oversize від GRAIA, прикрашене декором ручної роботи. Стильно, тепло та неповторно!
 
Одним із головних трендів сезону осінь-зима є костюми, які підкреслюють жіночність, демонструють привабливість та сексуальність. Саме такий комфортний та теплий костюм, доповнений оригінальними елементами декору, створить ваш унікальний образ. Те що треба для ваших шалених буднів у великому місті.
 

Дізнатись більше інформації та зробити замовлення ви можете на сайті: www.graia.com.ua
Або слідкуйте за оновленнями на сторінках бренду у соціальних мережах:
Facebook
Instagram
Вконтакте
Pinterest

2 ЛЬВА

Цей бренд далеко не новачок на вітчизняному ринку. Вже більше 10 років він радує українських жінок стильним, якісним та практичним одягом за доступною ціною. Особливістю марки є широкий модельний ряд одягу для ділової жінки, яка прагне залишатися привабливою. Всі моделі виконані з високоякісних натуральних тканин, переважно приглушених і м'яких відтінків.
 

В асортименті можна знайти все, що необхідно в гардеробі сучасної жінки – пальто, сукні, костюми, спідниці, штани та комбінезони різних фасонів, які відображають сучасні віяння моди. Вони є лідерами в кількості асортименту блуз та жіночих сорочок - пропонують 109 різноманітних фасонів. Цей одяг приємно вдягати та легко поєднувати з улюбленими речами, щоби кожного дня створювати новий та яскравий образ.

Модний одяг від українського бренду 2 ЛЬВА підкреслить вашу індивідуальність і хороший смак, допоможе виглядати жіночною та водночас елегантно. І тоді ваш настрій гарантовано буде радісним та піднесеним.

Бренд 2 ЛЬВА допоможе вам зігрітись:

Виглядати модно і привабливо - бажання будь-якої дівчини, незалежно від погоди і пори року. Коли за вікном осінь, холод та негода, кожній з нас так і хочеться одягти щось яскраве, але водночас комфортне і тепле. 2 ЛЬВА пропонують нам такі цікаві моделі.
 
Клітинка – універсальний малюнок, який підходить для будь-якого віку чи стилю. А костюми з таким принтом особливо популярні в цьому сезоні. Стильний варіант жіночого ділового костюму стане улюбленим у вашому гардеробі. Комплект з піджака оригінального крою та приталеної спідниці-олівця зробить ваш образ стриманим і водночас елегантним. Ідеальний варіант для ділових переговорів!
 
Хтось переконаний, що довга спідниця підходить лише для літньої погоди. Проте сіра спідниця-максі від бренду 2 ЛЬВА може здивувати вас неймовірною кількістю варіантів поєднання з іншими речами. Вдалий варіант - сіра спідниця з теплим та м’якеньким светром малинового кольору – яскраво, цікаво, не банально.
 
Восени не варто відмовлятися від улюблених суконь. А ця сукня-максі яскравого гірчичного кольору - просто безпрограшний і супер стильний варіант. Одягніть ваші улюблені ботильйони, щоб ніжкам було тепло і комфортно, доповніть образ стильними прикрасами та аксесуарами і wow-ефект гарантований!
 

Середня вартість 700 грн.

Дізнатись більше інформації та зробити замовлення ви можете на сайті: www.2lva.com.ua
Або слідкуйте за оновленнями на сторінках бренду у соціальних мережах:
Facebook

Вконтакте


А також придбати вподобану річ ви можете у магазині за адресою: Київ, бульвар Дружби Народів, 32а.

AERIN

Цей український бренд вже більше 10 років створює стильний жіночий одяг, який дозволяє кожній дівчині виглядати приголомшливо за будь-якої погоди чи обставин. В своїх нових колекціях дизайнер Ірина Крилова об’єднає моду та насичений ритм життя сучасної жінки. Вбрання від бренду AERIN створене для сильних, яскравих та впевнених в собі людей, які не боїться заявляти про себе та виділятись з натовпу.
 
Такий одяг вирізняється характерними чіткими лініями силуету, насиченими відтінками та виразними акцентами. Чуттєвість та жіночність у поєднання з вишуканою елегантністю гарантує вам красивий та ефектний вигляд.

Широкий вибір суконь, спідниць та блузок виготовляється невеликими тиражами, а досить часто навіть у єдиному екземплярі, що дає можливість прихильницям бренду AERIN мати ексклюзивну, унікальну річ у своєму гардеробі.
 

Дизайнер віддає перевагу лише якісним матеріалам та фурнітурі, які гарантують комфорт та довговічність кожного виробу. Ручна робота – вишивка, вставки із власноруч створених прикрас, вишукані аксесуари, все це додає сукням від AERIN неповторного та оригінального вигляду.

Бренд AERIN допоможе вам зігрітись:

З настанням прохолодної погоди дівчата стараються вдягтися тепліше. Замість суконь та спідничок в хід йдуть щільні джинси або штани. Погоджуємось, цей одяг зручний та практичний, але аж ніяк не зробить вас по-справжньому жіночними і привабливими. Бренд AERIN пропонує перейти на бік краси та одягати лише сукні.
 
Стильна сукня довжини міді у велику клітинку, яку дизайнер пропонує одягати під пояс, створить модний та яскравий вигляд, а ще додасть вам жіночності та елегантності. Чудовий варіант офісного образу.
 
Універсальна сукня прямого крою, ніжного молочного відтінку, довжини до коліна стане справжньою знахідкою для витончених та романтичних натур. Одягайте її та сміливо прямуйте на побачення чи ділову зустріч і ви гарантовано матимете успіх.
 

В асортименті представлено дуже багато цікавих та яскравих моделей суконь різних фасонів та кольорів, які дійсно здивують вас.

Дізнатись більше інформації та зробити замовлення ви зможете на сайті AERIN
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше