Готуємось до весняних свят: святкові образи від українських брендів

21 квітня 2017
Редакція
До весняних свят залишилось ще зовсім трішки, а отже саме час обрати святкове вбрання. Ми підібрали для вас 7 українських брендів, котрі допоможуть вам створити яскраві та стильні образи, які підкреслять вашу індивідуальність і стиль.

Noellia

Кожна річ з колекцій бренду Noellia втілює в собі витонченість і красу сучасної жінки, яка, незважаючи на енергійний спосіб життя, бажає виглядати вишукано, красиво і жіночно. Моделі виготовляються лімітованими колекціями з найкращих італійських і турецьких тканин із застосуванням високоякісної фурнітури. Адже виробник знає, що для сучасної жінки важливою є не тільки унікальність виробу, але і його якість та крій, які забезпечують легкість та комфорт під час носіння.

Бренд заснований наприкінці 2015 року та вже став улюбленим серед багатьох жінок.

До речі, 8 квітня 2017 року відбудеться офіційне відкриття фірмового магазину Noellia у Торговому центрі "Silver Breeze" за адресою: м. Київ, проспект П.Тичини, 1в. На честь відкриття гостей очікує знижка 20% на весь асортимент бренду, подарунки та сюрпризи. 
 
Максимум стилю та жіночності – це про універсальний комбінезон від бренду Noellia. Спинка цієї моделі виготовлена з ніжного мережева, яке надасть вам вишуканого та звабливого вигляду.
 
Сукня з ніжного мережива пудрового кольору перетворить вас в жіночну та витончену леді. Такий фасон підійде різним типам фігури, а головне - допоможе привернути максимальну увагу та отримати чимало компліментів від оточуючих.

Сайт
Facebook
Instagram

7ARROWS

Особливістю цього бренду є поєднання різноманітних стилів, в результаті чого створюються неймовірні образи, об'єднані загальною лінією легкості, простоти та комфорту. У моделях 7arrows головною є людина, а одяг передає її внутрішній світ.

7arrows – це вбрання для сучасних та активних жінок, які люблять красу та комфорт і шукають внутрішньої гармонії з самими собою. Прості силуети, натуральні тканини і унікальна фурнітура – ось що допоможе вам виглядати приголомшливо, випромінювати щастя та змусить посміхатись.

У своїй весняно-літній колекції "Unity in diversity" бренд використав різні колірні рішення, текстури і принти, в яких кожна жінка зможе знайти те, що ближче відповідатиме її настрою та світогляду: яскравість, ніжність, чуттєвість, стриманість або грайливість - все розповідає про красу, простоту і гармонію.
 
Сукня-трапеція ніжного пудрового кольору – подарує вам легкість, комфорт і водночас яскравий та жіночний образ. Вона підійде дівчатам з будь-яким типом фігури: приховає дрібні недоліки, а якщо їх немає, то прекрасно підкреслить красу ваших ніжок. Ідеальний варіант для святкового обіду з друзями та близькими.
 
Весна-літо, мабуть, найкращий сезон для яскравих та помітних комбінезонів. Цей одяг чудово підходить як для повсякденного, так і для урочистого виходу. Саме тому таке вбрання просто повинне з’явитись у вашому гардеробі. Лаконічний крій, вільний силует і насичений відтінок зроблять кожен ваш вихід у світ неперевершеним.
 
Сайт
Facebook
Instagram

Ornato

Сама назва бренду натякає на вишуканість одягу, який він пропонує, адже означає вона "ошатність", "святковий образ".

Засновникам важливо, щоб кожна жінка, яка обрала вбрання Ornato, почувала себе привабливою, впевненою в собі, жіночною та розкішною. Тому у своїй роботі вони використовують найкращі італійські тканини і ретельно стежать за якістю пошиття на всіх процесах виробництва. Таким чином у своїх колекціях їм вдається поєднувати хорошу якість, конкурентну ціну та модний дизайн. 
 
Одяг бренду Ornato створений для сучасних жінок, які цінують красу та якість, мають свій особливий стиль та прагнуть підкреслити індивідуальність. Всі вироби виготовлені в лімітованій кількості, а це означає, що ви отримаєте унікальну річ.
 
Тонка твідова сукня з розкішними прозорими рукавами внесе різноманіття у ваш гардероб та підкреслить вашу фігуру. У такому вбранні ви завжди будете виглядати дорого і стильно. До того ж, воно досить оригінальне і не потребує додаткових аксесуарів.
 
Штани-кюлоти продовжують бути популярними і в цьому сезоні. Таку стильну річ бажають мати в своєму гардеробі багато сучасних модниць, незалежно від свого віку і типу фігури. Вибираючи вбрання для урочистого заходу, вечірки чи святкування, віддайте перевагу цій чарівній моделі з завищеною талією вони візуально зроблять пропорції силуету гармонійними. А компанію цій моделі може скласти блузка з відкритим плечем, яка додасть вашому образу звабливості.
 
Сайт
Facebook
Instagram
ВКонтакті

Чічка

Торгова марка Чічка виготовляє сучасний одяг з традиційною українською вишивкою. Майстри бренду самостійно розробляють кожну модель, підбирають матеріали та візерунки, щоб всі вироби відповідали смакам та уподобанням покупців.

В асортименті марки ви знайдете широкий вибір чоловічих та жіночих сорочок, а також суконь та спідниць, оздоблених традиційною і сучасною вишивкою, серед яких ви легко зможете обрати одяг для офісу, родинних свят чи відпочинку. Також бренд пропонує різноманітний текстиль: постільну білизну, скатертини, рушники, які стануть чудовим подарунком чи окрасою вашого дому.

Сучасний дизайн та автентичні мотиви суконь бренду Чічка нададуть вам модного та актуального вигляду. Таке вбрання буде доречним і для урочистого святкування, і для повсякденного образу; підкреслить вашу яскраву індивідуальність та продемонструє вишуканий смак.
 
Традиційна сорочка, адаптована під сучасність, чудово поєднується як зі спідницями, так і з брючними костюмами – стильний та свіжий погляд на діловий стиль. 
 
Крім того, бренд пропонує комплекти вишиванок для пар: чоловіча і жіноча сорочки з візерунками в одному стилі.
 
Сайт
Facebook
Instagram

Galore

Відомий український бренд стильного одягу, створеного для сучасних жінок, які віддають перевагу легкості та комфорту. Його колекції відображають лаконічність та мінімалізм в поєднанні з елегантністю простих ліній. Натуральні матеріали, актуальний дизайн , висока якість та комфорт – ось особливості цього одягу.
 
Вбрання від Galore створене для жінок, які мають тонке почуття стилю та хочуть, щоб одяг підкреслював їхню природну красу.
 
Сьогодні фасон сукні з запахом є універсальним варіантом, який підкреслює жіночну фігуру, зону декольте та візуально робить силует стрункішим. Чудовий варіант святкового вбрання, в якому ви почуватиметесь комфортно.
 
Бренд Galore пропонує кілька варіантів цієї мегапопулярної в цьому сезоні сукні на запах. Такий виріб уособлює елегантність, простоту і зручність. Чудово підійде і для урочистої події, і для повсякденного виходу в світ. Ви матимете неперевершений вигляд, який точно запам’ятається на довго.
 
Сайт
Facebook
Instagram

2 ЛЬВА

Цей український бренд вже більше 10 років виготовляє красивий повсякденний одяг для сучасних жінок. Засновникам відомо, наскільки важливо для кожної з нас щодня мати привабливий вигляд за будь-яких обставин, саме тому вони створюють стильне, якісне та практичне вбрання за доступною ціною.

Вироби бренду характеризуються високоякісними натуральними тканинами, розмірною сіткою від 42 до 60 розміру та широким модельним рядом, в якому більше 200 фасонів суконь та сарафанів, серед якого ви гарантовано знайдете те, що підійде вам ідеально. Також в асортименті бренду ви знайдете чудові комплекти одягу в стилі Family look. Чарівні сукенки зроблять вас та вашу донечку справжніми королевами свята, на якому ви точно не залишитесь непоміченими. 

Зараз бренд пропонує вигідну  розпродаж моделей минулого сезону за приємними цінами. Сукні, сарафани, жакети, спідниці, жилети – всього за 300 грн., а блузи і сорочки лише за 100 грн.

Стильне та комфортне  саме такими повинне бути будь-яке святкове вбрання. Бренд 2 ЛЬВА пропонує нам кілька варіантів легких шифонових суконь з чарівним квітковим візерунком. Таке плаття має бути в гардеробі кожної модниці. Адже воно виглядає надзвичайно жіночно, романтично та ніжно. Такий фасон продемонструє вашу фігуру, підкреслить талію та стрункі ніжки.
 
Сайт
Facebook
Instagram
Або за адресою: м. Київ, бул. Дружби Народів, 32а, тел. (044) 2860173.

VISION FS

Бренд VISION FS існує на вітчизняному ринку вже більше 7 років і за цей час зарекомендував себе як один з найкращих виробників стильного жіночого одягу. Завдяки якісним матеріалам, ексклюзивним моделям, сучасному дизайну та доступній ціні, одяг цієї марки задовольнить смаки навіть найвибагливіших покупців.

 
Всі вироби відрізняються чудовою посадкою, яка робить фігуру стрункішою. Такі речі не сковують рухів, зручні при щоденному використанні. Завдяки різноманітному асортименту ви зможете підібрати одяг на всі випадки життя: ділова зустріч, свято, романтична вечеря чи звичайна прогулянка – будь-де ви відчуватимете себе незалежною і витонченою, а оточуючі переконаються у вишуканості вашого смаку.
 
Стильна сукня ніжно-рожевого кольору з прямим силуетом та воланом від бренду VISION FS поєднує в собі всі тренди цього сезону. Вона підкреслить ніжність та романтичність вашої натури. 
 
Піджак-кейп  одна з найстильніших речей в цьому сезоні. Тож якщо ви бажаєте урізноманітнити свій гардероб і створити витончений образ – ця річ, саме те що треба. Він чудово пасуватиме як для створення святкового образу, так і в повсякденному житті.
 
Сайт
Instagram

Всім веселих свят та сонячної погоди!
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше