Готуємось до весни - вітаємо сукню!

8 лютого 2017
Vita.
Вам також надокучив одноманітний зимовий одяг і хочете замінити хоч і зручні та практичні штани на щось більш жіночне та вишуканіше? Саме для вас ми підготували підбірку трендових суконь від українських виробників, які зроблять ваш вигляд яскравим, грайливим і по весняному свіжим.

Icon Mania

На вулиці все ще холодно, тому доречною буде довга сукня до підлоги з асиметричними лініями від бренду Icon Mania - вона зробить ваш образ витонченим і злегка загадковим. Яскравий варіант повсякденного образу, який підкреслить вашу фігуру, а натуральна тканина даруватиме вашому тілу лише комфорт.
 

Pulp

У наступному сезоні почесне місце займатимуть сукні приталеного крою з акуратними комірами. Цікаву модель нам пропонує український бренд Pulp. Сукня-сорочка з м’якої тканини, доповнена кишенями по боках – практичний варіант, який доречно доповнять високі чоботи. 
 

Pozdniakova_Look

Сукні вільного крою далі залишаються в моді, а недбала безформність цієї весни буде дуже актуальною. Для тих хто віддає перевагу елегантності, бренд Pozdniakova_Look пропонує чудову довгу бавовняну сукню червоного кольору.
 

Aliens

Для любительок екстравантності бренд Aliens підготував теплу сукню на флісі з виворітними швами. Ці сукенки універсальні й добре виглядають на фігурі будь-якого типу, саме тому вони заслуговують знайти своє місце у вашому гардеробі.
 


SELFIE by Deeva

Цей холодний сезон створив справжній "бум" на оригінальні рукави. Кльош, ліхтарик, асиметричні та декоровані або контрастні за кольором і тканиною. Будь-який з цих варіантів без сумніву зробить образ цікавішим та оригінальнішим. Свій стильний варіант пропонує молодий український бренд SELFIE by Deeva. Чудова сукня мілітарі з етнічною вишивкою, в якій ви матимете надзвичайно жіночний та вишуканий вигляд.
 

WearCocaine

Універсальна трикотажна сукня-міді від бренду WearCocaine з рукавами-кльош на збірці, злегка заманливо виглядає навіть з трикотажної тканини. А правильно підібраний пояс може повністю змінити ваш образ. До речі, зараз вони дуже актуальні.
 

Pivnik Studio

Сукня футляр завжди актуальна і для офісу, і для прогулянок чи романтичних побачень. Особливо модно виглядає сукенка з нової колекції від Pivnik Studio. Ніжна пудра - найромантичніший колір для побачень, саме тому напередодні Дня Закоханих краще потурбуватися про свій образ заздалегідь.
 

Grishko design 

Grishko design демонструє свою варіацію на сукню-футляр. У їхній інтерпретації – це зваблива сукенка з відкритими плечами. Проте дизайнерка зробила цю модель універсальною завдяки можливості відвернути волан на верх і заховати плечі. Вдень ви матимете неперевершений вигляд в офісі, а ввечері - романтичний та кокетливий образ на побаченні з коханим.
 

ALEXANDER DETS та Casual Friday

Для відпочинку вам підійде варіант від дизайнера ALEXANDER DETS та бренду Casual Friday. Довга і тепла сукня вільного крою зі справжнім малюнком чи трикотажна сукня з чорними вставками зручного крою та довжини, в яких ви почуватиметесь комфортно і матимете стильний та яскравий вигляд. Обирати вам!
 

ALEXANDER DETS

Casual Friday

Обирайте свою ідеальну сукню, яка підходитиме вам найбільше, та поспішайте на маркет "Всі.Свої: Великі знижки", що відбудеться цими вихідними, 11-12 лютого за адресою, вул. Десятинна,12 з 10:00 до 20:00. Вхід вільний!

На вас чекають грандіозні знижки та чимало приємних сюрпризів.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше