Готуємось до весни: нові колекції від українських брендів

8 березня 2017
Редакція
До весни залишилось всього кілька днів, а отже час оновити свій гардероб. Ми підглянули, що пропонують та якими модними новинками потішать сучасних модниць українські бренди у своїх весняних колекціях. 

ISwear

Креативні дизайнерські ідеї, нове бачення моди та стилю робить речі цієї марки особливими та пізнаваними. Кожного дня дизайнери старанно працюють, щоб саме одяг бренду ISwear став єдиним вірним помічником сучасних модниць, які прагнуть самовираження.

Зараз бренд пропонує широкий асортимент дійсно якісних та унікальних речей, які не тільки підійдуть на всі випадки життя, але й підкреслять вашу індивідуальність і стануть відображенням вишуканого стилю і смаку. Це вбрання легко впишеться у ваш гардероб та поєднуватиметься в різних образах.

Загалом бренд ISwear пропонує не просто речі, а стиль життя – яскравий та унікальний. Такий одяг просто необхідно мати у своєму гардеробі, щоб кожного дня створювати незабутнє враження та захоплювати своїми образами.

Стильна замшева курточка з м’якенькою та достатньо теплою шерстю всередині - просто необхідна річ для мінливої української весни. Вона універсальна, стильна та красива - вчора, сьогодні та кожного дня.
 
Зробити замовлення можна на сайті та в соцмережах:
Instagram
Facebook

Myata

Якщо ви шукаєте цікаві дизайнерські рішення, що подають звичайні образи в нових інтерпретаціях та відтінках, тоді вам варто звернути увагу на бренд Myata. М'які натуральні тканини, сучасний лаконічний крій, увага до деталей... Таке вбрання стане основою вашого гардеробу, вигідно підкреслить переваги фігури та створить настрій на весь день.

В асортименті є широкий вибір одягу, створеного для сучасної жінки, який супроводжуватиме її з моменту ранкової прогулянки і до пізнього вечора, дозволяючи виглядати стильно в будь-якій ситуації.
 
Мінімалістична сукня-сорочка - це універсальна річ, котра повинна бути у гардеробі кожної дівчини. Пряма сукня насиченого зеленого кольору, яку можна сміливо носити і на роботу, і у вільний від дрес-коду час. У першому випадку гармонійний образ допоможуть скласти човники, подовжений жилет або лофери і піджак в чоловічому стилі. У другому варіанті - кросівки або туфлі на низькому ходу і стильна куртка або бомбер.
 
Цього року чимало дизайнерів зосередили свою увагу на деталях, саме тому ми зараз спостерігаємо справжній "бум" на оригінальні рукави. Кльош, ліхтарик, асиметричні та декоровані рукави стали фішкою безлічі модних колекцій. Своє бачення цього тренду дизайнери Myata втілили у чарівній сукні-трапеції темно бірюзового кольору. Дівчатам, які полюбляють монохромні образи і класичні силуети, ми рекомендуємо доповнити цю сукню стильним кардиганом, клатчем та улюбленими туфлями.
 
Також бренд Myata пропонує вигідні знижки на всі вироби з колекції осінь-зима! За деталями заходьте на сайт, а також на сторінки в соцмережах:
Facebook
Instagram

Zentsu

Якщо ви любите красиво та оригінально одягатися, не боїтеся експериментів і хочете привертати увагу оточуючих – вам варто познайомитися з цим брендом.

Їхня особливість – поєднання різних структур тканини, сміливі дизайнерські рішення, цікаві забарвлення і деталі, і все це за доступною ціною та з відмінною якістю. Дизайнери бренду створюють унікальні речі, які відповідатимуть вашому настрою. Кожна модель має свою оригінальну особливість, яка зачаровує та приваблює погляди. Тому у вбранні від бренду Zentsu ви кожного дня матимете новий, свіжий та неповторний образ.

Прийшов час подалі заховати всі теплі светри та замінити їх на красиві та яскраві сукні. У своїй новій колекції бренд Zentsu пропонує чимало доречних варіантів. Щоб ви завжди почували себе красунею, дизайнер створив чарівну сукню чорного кольору, яка зробить ваш образ вражаючим завдяки цікавим деталям. Віддаєте перевагу вільним силуетам, тоді вам точно сподобається нова весняна сукня кольору марсала. Вона ідеально лягає на будь-який тип фігури та допоможе вам завжди бути красивою, щасливою і модною.
 
Подовжений жилет яскравого відтінку стане чудовою альтернативою верхньому одягу для теплої весняної погоди. Універсальна модель, яку можна комбінувати як з сукнями, так і з улюбленими джинсами, та кожного разу виглядати по новому і дуже стильно.
 
Зробити замовлення можна на сайті або в соцмережах:
Facebook
Instagram

Karseka

Професійна команда дизайнерів бренду Karseka стежить за останніми тенденціями моди та поєднує їх у свої нових колекціях. Стильне та водночас лаконічне вбрання дозволить вам кожного дня експериментувати з образами чи аксесуарами і завжди мати актуальний та оригінальний вигляд.

Бренд пропонує вам широкий вибір якісних та сучасних речей за приємною, вигідною для бюджету ціною. Зараз в асортименті є модні сукні, спідниці та блузки, які будуть до вподоби будь-якій сучасній модниці.
 
Чудовий весняний образ створить стильна спідниця-олівець бежевого кольору в поєднанні з багатошаровим верхом - светром, блузкою чи накидкою. Доповнити цей комплект можна короткими чобітками та лаконічною сумочною. Ефектний образ, що буде доречним і на діловій зустрічі, і просто на обіді з подругами.
 
Сукня з запахом – універсальна модель, що личитиме жінкам різної статури і віку та чудово підійде для будь-якого випадку. А така цікава модель фрезового кольору з легкої костюмної тканини, з неповторним кроєм і дизайном стане ідеальним варіантом для походу на бізнес-зустріч, ланч з подругами, походу в кіно або в театр.
 
Зараз діють знижки на минулі колекції - середня вартість акційних суконь всього 400 грн. А ще бренд дарує безкоштовну доставку по всій Україні.

Дізнатися більше та зробити замовлення ви можете на сайті або на сторінках у соцмережах:
Facebook
Instagram

Rize Ukraine by Dana

Вбрання від бренду Rize Ukraine з легкістю допоможе вирішити розповсюджену жіночу проблему «що вдягти» завдяки широкому асортименту пальт, піджаків, жакетів, суконь, спідниць, штанів, світшотів та кардиганів, які чудово пасуватимуть як до повсякденного образу, так і для особливого випадку.

Якісні ексклюзивні тканини, витончений крій, котрий підходить для будь-якого типу фігури, і доступні ціни – ось чим вас підкорить Rize Ukraine.
 
Коротке пальто чудово вписується в наймодніші образи 2017 року. Воно перетворює буденний кежуал в елегантний business-стиль, коли класика гармонійно поєднується з демократичністю. Саме таким елементом вашого гардеробу може стати стильне шерстяне пальто від бренду Rize Ukraine. Лаконічний крій можна урізноманітнити додатковими аксесуарами – хустиною або шарфом-снудом.
 
Стильне пальто прямого крою до коліна чудово підійде для мінливої весняної погоди. Ця шерстяна модель від бренду Rize Ukraine стане універсальним варіантом для кожного дня, адже чудово поєднується як зі спідницею, так і з штанами чи джинсами. Практично та стильно – такий одяг допоможе вам створити неповторний та яскравий весняний образ.
 
Деталі дізнавайтесь у соцмережах:
Facebook
Instagram


Бажаємо вам вдалого шопінгу та чудової весни!
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше