Готуємось до літа! Топ-7 українських стильних брендів

1 липня 2016
Редакція
Літо уже на порозі, а отже саме зараз час подумати про свій гардероб на наступні три місяці. Думаю, ви погодитесь з тим, що у динамічному ритмі сучасного життя комфорт, якість та краса є основними критеріями при виборі жіночого одягу. Радійте, адже тепер, щоби мати стильний вигляд, абсолютно не потрібно переплачувати за вбрання від популярних світових марок. Зараз легко можна знайти стильну обновку від одного з вітчизняних брендів. 

Пропонуємо вам Топ-7 українських брендів літнього одягу ;)

Herstory

Погодьтесь, літо чудова пора не тільки для відпочинку, а й для урочистих святкувань. Саме тому ми хочемо представити вам молодий бренд ошатного жіночного одягу - Herstory.

Сукні та комплекти Herstory наче створені для того, щоб святкувати життя і його приємні події: дні народження, весілля чи заручини подруг, випускні або просто приємні зустрічі. Особливістю бренду є висока якість пошиття, ексклюзивні тканини, оригінальний крій та ціни, що конкурують з лідерами мас-мідл маркету. Herstory доводить, що ваша улюблена сукня може бути зроблена в Україні. 
 
Чудовий літній комплект: пишна спідниця універсальної довжини та невагомий топ з відкритими плечиками додає витонченості та створює надзвичайно дівочий образ. Такий топ чудово підійде, як до нарядної спідниці, так і до улюблених джинсів. А родзинкою спідниці є зручні кишені, м’яка підкладка та золоті ґудзики, що нагадують невеличкі ювелірні прикраси. 
 
Блуза-хмаринка чорного кольору чудово поєднується зі смугастою спідницею довжини міді. Фігурні складочки на спідниці - наче архітектурний шедевр, створюють святковий та дуже жіночний вигляд.
Спідниця-олівець та вишуканий топ с баскою – чудовий варіант, як для ділового, так і для вечірнього дрес-коду.
 
А туніка Overture у поєднанні з лаконічними легінсами стане улюбленим комплектом у вашому літньому гардеробі. Складний крій та виразна геометрія смужок туніки зробить ваш образ неймовірно яскравим та привабливим.
 
Ви можете придбати один із цих чудових комплектів і ще багато чого цікавого на сайті: loveherstory.com

Бренд "ao2"

Тобі подобається бути собою і ти вважаєш, що бути модним, значить бути унікальним i особливим? Тоді саме тобі прийдеться до смаку молодий сучасний бренд одягу ao2.
 
ao2 – це лінія одягу українського дизайнера Олени Олійник в стилі "street". Особливість бренду полягає у створенні базового "street" одягу з відточеним архітектурним кроєм, в експериментаторському дусі дизайнера. Всі колекції відшиваються невеликими партіями, тому що однією з основних цінностей бренду є унікальність і висока якість. Уважний підхід до обробки та деталей, новаторський крій та функціональність підкреслюють особливу естетику бренду.
 
ао2 - для тих, у кого не існує шаблонів, а тільки власна інтуїція. У цьому сезоні дизайнерка поєднує лаконічні та вишукані образи з драйвовими емоціями, які викликають кольори, зухвалий крій та деталі, за допомогою яких ви зможете підкреслити свою iндивiдуальнiсть. Сукні яскравих кольорів з унікальний кроєм від бренду ao2 можна носити як на відпочинку, так і в місті. У такому вбранні ви точно не залишитесь без уваги.
 
Придбати собі, щось унікальне на літній сезон ви зможете:
ao2.com.ua
www.facebook.com/ao2comua

Dress_ItGirl

Dress_ItGirl створює одяг для нового покоління дівчат - успішних, впевнених в собі, незалежних, які надихають людей навколо! Такий одяг є зручним, зрозумілим та оригінальним. Стиль Dress_ItGirl - це оригінальність та сміливість, водночас продумані експерименти з фактурою та увага до індивідуальних особливостей жіночого тіла.
 
Тут ви зможете обрати якісне, яскраве вбрання та аксесуари на кожен день, у яких матимете стильний вигляд, при цьому не витрачаючи багато коштів на одяг!
 
Легкий костюм, блузка з відкритими плечами в поєднанні з шортами - ідеальний варіант для спекотних літніх днів у великому місті чи на березі моря. Чудово підійде у поєднанні зі взуттям на підборах чи на плоскому ходу. А легка, повітряна сукня-максі в горох - це неабияк жіночно та романтично.
 
Середня вартість: Сукня в горох -1220 грн, Блузки – 590-680 грн, Чокер - 150 грн, Шорти - 665 грн.

Придбати літнє вбрання ви зможете:
www.facebook.com/dress.itgirl
www.instagram.com/dress_itgirl

EVA.Z

Хочете одягатись за останніми тенденціями моди? Тоді зверніть увагу на новинки від EVA.Z. Цей бренд є першим в стилі Ukrainian Casual Couture. Вони з любов’ю ставляться до своїх клієнтів, тому краса, комфорт і бездоганна якість - це три основних принципи EVA.Z.
 
У кожній зі своїх моделей дизайнери намагаються показати, що красивий і елегантний одяг, може бути дійсно зручним. У EVA.Z особливо ретельно ставляться до вибору матеріалів, всі вони високої якості, цікаві за кольорами і текстурою.
 
Що пропонує одягати EVA.Z у новому сезоні? Неймовірно зручний комбінезон з еко-шкіри, доповнений яскравими аксесуарами та взуттям, стане прекрасним варіантом для вечірньої прогулянки, на якій ви матимете ультрамодний вигляд.
 
Сукня-сорочка продовжує бути трендом і в цьому сезоні, саме таке елегантне та лаконічне платячко неодмінно пригодиться у вашому літньому гардеробі. А похизуватись на морському березі, ви зможете в синьо-білій смугастій сукенці. Такий одяг неодмінно подарує вам літній настрій.
 
Середня вартість: 1800 грн.

Яскравий Street Style ви можете придбати:
www.instagram.com/eva.z.brand
evaz.com.ua

FABRIKA_UA

Ти - фанатка суконь і вважаєш, чим їх більше, тим краще? Не уявляєш свого дня без сукні, сарафану чи спідниці? Відчуваєш себе неперевершеною у платтячку та у взутті на підборах? Отже тобі неодмінно сподобається бренд FABRIKA_UA. Його засновниця переконана, що б не відбувалося в житті будь-якої дівчини, вона завжди повинна виглядати ідеально, оскільки по-іншому бути не може! 
 
У FABRIKA_UA вас втішить широкий вибір суконь модних кольорів, сучасних фасонів та оригінальних форм. Тут ви зможе підібрати сукенки на всі випадки життя: чи це вбрання на роботу, чи на романтичне побачення, та навіть на урочисту подію. У сукні від FABRIKA _UA ви точно не залишитеся без уваги.
 
Свою літню колекцію бренд презентує 15 червня, тож не пропустіть!

Середня вартість: 1050 грн.

Замовляйте сукню та слідкуйте за новинками: fabrika.org.ua

CH collection

CH collection – це молодий український бренд, який виготовляє якісний та красивий базовий жіночий одяг. Не варто недооцінювати ваше повсякденне вбрання, адже воно відображає настрій, який супроводжуватиме вас впродовж всього наповненого турботами дня.
 
CH collection пропонує моделі необхідні у гардеробі кожної бізнес-леді.
 
Якщо ви шукаєте якісне, зручне та яскраве вбрання, але змушені дотримуватись офісного дрес-коду, не засмучуйтесь. CH collection допоможе вам виглядати цікаво та красиво в будь-якому випадку. У цьому сезоні бренд пропонує широкий вибір яскравих спідниць, які в поєднанні з легкими шифоновими блузками з крильцями чи бантиками на плечах подарують вам чудовий настрій на весь день. А від літньої спеки вас врятує сукня-сорочка вільного крою, виготовлена з натуральних тканин, яка ідеально підійде для різних типів фігури.
 
Середня вартість: Спідниці 600-850 грн, Блузки-450-600 грн, Сукня-сорочка – 1000грн.

Дізнатись більше інформації та придбати вподобану річ ви зможете:
www.facebook.com/CHcollectionua
www.instagram.com/chcollectionua

Nadi Renardi

А чи знали ви, що жінки в сукнях посміхаються на 30% частіше за жінок в джинсах? Ні? Тоді ви маєте унікальну можливість перевірити цей факт на собі, вдягнувши одну з чарівних суконь від бренду Nadi Renardi.
 
Nadi Renardi - це унікальні жіночі сукні на всі випадки життя. Різні по довжині, за кольором, фактурою та фасоном. Тут і ділові сукні для офісу, і кокетливі для побачення, сукні для батьківських зборів і для вечірок, для подорожі та навіть для прогулянок з собакою. Всі вони однаково зручні, якісні та надзвичайно красиві! Моделі виготовлені в Україні з високоякісних італійських тканин за останніми тенденціями у моді.
 
Купуйте довгу сукню від Nadi Renardi з натуральної тканини, щоб навіть у спекотному місті ви відчували бажану прохолоду. А що краще підійде для прогулянок, як не шифонова сукня, що легко розвіватиметься на вітрі. У моделях від Nadi Renardi ви матимете неперевершений та яскравий вигляд. Тому не відкладайте сукню для слушної нагоди, а одягніть її вже сьогодні!
 
Середня вартість: 990-1490 грн.

Дізнатись більше інформації та замовити сукню ви можете на сайті: nadirenardi.com або у шоурумі в центрі Києва на Сагайдачного 12 (м.Поштова площа).

Бажаємо вам веселого літа та яскравих образів!
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше