Готуємось до літа! 8 стильних образів від магазину Plato

27 травня 2016
Редакція
Тепле довгоочікуване літечко вже не за горами, а це означає, що настав час готувати свій гардероб до цієї прекрасної пори, а саме запасатись сукенками, шортиками, футболками, сандалями та босоніжками!

UaModna разом з магазином Plato.ua підготувала для вас підбірочку яскравих літніх образів на будь-який смак. Отож…

Flamingo Love

Для шанувальників рожевих птахів бренд Lobster пропонує зручні еспадрильї з фламінговим принтом, які чудово підійдуть до шортів та легких джинсів. Довершити образ допоможе зручний клатч від Plato
 

Peach Lace

Для романтичного побачення чи будь-якої урочистої події, на котрій доведеться багато рухатися, оберіть ніжні нюдові балетки від Plato в поєднанні з мереживною сукнею, яка цього року залишатиметься в тренді. Маленький клач, всіяний камінням, допоможе додати вашому образу яскравості та неповторності. 
 

Preppy Style

Влітку такі відкриті еспадрильї стають просто вимушеною необхідністю - зручно, легко та стильно! До них підійде будь-яка літня сукня та солом’яний капелюшок. Родзинку образу створить яскрава сумочка в кольорову смужку, котра розбавить будь-який образ та додасть свіжості.  
 

Folk suede obsession

Полюбляєте стиль бохо?! Тоді без цих стильних сандалів вам ніяк не обійтись. Додайте до образу замшеві шортики з тороками чи спідничку, вишиванку з широкими рукавами, канотьє і можете сміливо їхати на фестиваль Коачелла. До цих сандалів чудово підійде компактна сумка зі штучної шкіри та з довгим ремінцем через плече. 
 

Classy monochrome

Прекрасний образ для ділових зустрічей зі зручними та стильними черевичками від Plato. Вони однаково чудово виглядатимуть і зі строгим костюмом, і з джинсами. Доповніть образ великою білою сумкою на ремінці, тут достатньо місця для будь-чого. Стильний монохром.
 

Sporty Gal

Для спортивного буденного образу до рваних джинсів та худі чудово підійдуть квіткові кеди з цупкого текстилю. Таке взуття завжди потішить зручністю та яскравим принтом. Для гаманця та ключів чудово підійде маленька сумочка від Plato.
 

Sparkling Glitter

Запас літнього взуття повинен бути необмеженим! Якщо у вас ще досі нема таких металічних сандалів, швидко виправте це. Вони чудово підійдуть для гучних вечірок та тихих прогулянок, а почуватися ви будете однаково зручно та яскраво. Додайте до образу мультифункціональну чорну сумку з тороками та золотим декором – і стильний образ готовий!
 

Summertime happiness

Активно готуючись до літа, не забуваємо про взуття в полосочку, яке ніколи не виходить з моди. Такі напівчеревички в смужку просто повинні бути у кожному жіночому гардеробі. Ну а маленький чорний клатч на золотому ланцюжку стане знахідкою для ваших літніх образів.
 
Поспішайте в онлай-крамницю Plato.ua, щоби придбати взуття зі знижкою та підготуватися до спекотних літніх днів. Plato - український бренд, який надихає. Скільки туфель, стільки й настроїв. Вдалих вам покупок! 
 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше