Готуємо гардероб до літа: модні образи від українських брендів

16 червня 2017
Редакція
Літо вже тут, а отже пора оновити свій гардероб сезонним вбранням. Коли, як не зараз, одягати чарівні сукні, повітряні сарафани та яскраві топи. Ми підготували для вас підбірку українських брендів, які допоможуть вам відчути себе справжньою модницею.

7/11

Перший український бренд стильного вуличного одягу в чорно-білих тонах. Дизайнер марки робить ставку на монохромні відтінки, гармонійне поєднання стилів і, звичайно ж, якість.
 
Саме колір та особливий дизайн роблять цей одяг унікальним та впізнаваним. Таке поєднання ніколи вас не підведе, тому ви завжди можете бути впевнені, що виглядаєте стильно і сучасно. Незалежно від сезону, у вбранні від Seveneleven ви гарантовано не залишитеся непоміченими серед стильних особистостей.
 
В асортименті бренду ви побачите чимало речей, які допоможуть створити зручні кежуал образи, зокрема - боді, сукні, мантії і накидки, джинси, блузки і сорочки та інші елементи одягу, які дають можливість молодим людям заявити про себе, розкривши себе і відобразивши свою індивідуальність.
 
Слідкуйте за новинками, адже вже незабаром бренд презентуватиме круїзну колекцію з пляжним одягом і купальниками. Цього разу дизайнер вирішила відійти від монохромності та поексперементувати з кольорами. Не пропустіть – це варте вашої уваги!

Також в червні відбудеться відкриття нового брендового шоуруму, тому слідкуйте за новинам в соціальних мережах!

Сайт
Instagram

VISION fs

Бренд VISION fs вже більше 7 років створює якісне повсякденне вбрання для українських модниць. Одяг цього виробника об’єднує в собі відміну якість, сучасний дизайн та доступну вартість. Саме це і робить речі від VISION fs об’єктом бажань кожної сучасної дівчини.
 
Вони виготовляють повсякденний одяг, коктейльні сукні, авторські купальники та професійне вбрання для фітнесу чи йоги. З широкого асортименту ви легко зможете підібрати собі образ на всі випадки життя: чи це ділова зустріч, чи відпочинок за містом – в такому одязі ви відчуватимете себе комфортно та матимете стильний вигляд за будь-яких обставин.
 
Легкі та невагомі сукні, літні туніки, універсальні купальники – все що потрібно для прогулянок набережною чи вечірок біля басейну. Вбрання від VISION fs зробить вашу відпустку неймовірно стильною.

З 25 травня бренд пропонує до -50% знижки на всю літню колекцію.

Сайт
Instagram
Facebook
VK

ZHURAVEL’

Дизайнер бренду створює вбрання наближене до автентики та благородства англійського стилю. Воно підійде для тих, хто вміє любити себе та хоче виглядати по-справжньому елегантно.
 
Всі моделі, створені за традиційним кроєм, завжди витончені та жіночні. Попри те, що такій технології пошиття вже понад 100 років, одяг з традиційною обробкою навіть зараз виглядає стильно і сучасно.

Вироби від ZHURAVEL’ - це тонке відчуття стилю, унікальність, втілення інтелігентності та стриманості у кожному образі. Якщо ви проти шаблонності та прагнете завжди мати унікальний вигляд, тоді одяг від ZHURAVEL’ – те, що вам потрібно!
 
Спідниця максі не збирається виходити з моди – цього літа вона стає легшою і яскравішою. Довгі, пишні та неймовірно яскраві моделі "сонце" стануть вашими улюбленими. Універсальний варіант, чудово сидить на будь-якій фігурі та стане родзинкою вашого повсякденного образу.

Сайт
Facebook

2 ЛЬВА

Ми вже згадували раніше про цей чудовий бренд, але для тих, хто чує про нього вперше, розповім кілька слів.

Бренд 2 ЛЬВА вже більше 10 років виготовляє красивий та якісний повсякденний жіночий одяг. Їхня філософія – допомогти всім жінкам за будь-яких обставин та нагоди мати неперевершений вигляд і водночас почуватися комфортно.
 
Вироби бренду характеризуються високоякісними натуральними тканинами, значною розмірною сіткою та широким модельним рядом, серед якого ви гарантовано знайдете те, що підійде вам ідеально. А доступна ціна всього асортименту не залишить вас байдужими.
 
Легкі, романтичні сукні, стильні туніки, яскраві сарафани та повітряні блузи – ось, головні предмети літнього гардеробу сучасних модниць, з яких без особливих зусиль кожна підбере потрібну комбінацію і створить яскравий і неповторний образ.

Заходьте на сайт бренду та обновіть свій літній гардероб модними новинками.

Facebook
Instagram

Шоу-рум за адресою: м. Київ, бул. Дружби Народів, 32а

Zentsu

Дизайнер бренду вдало поєднуює різні структури тканин, оригінальний крій, цікаві кольори та деталі, і все це за доступною ціною та з відмінною якістю. Придбавши вбрання від Zentsu, ви переконаєтесь, що це насправді унікальні речі, які відповідатимуть вашому настрою.
 
Всі моделі особливі та унікальні, вони зачаровують та привертають погляди оточуючих. Тому у вбранні від Zentsu ви кожного дня матимете новий, свіжий та неповторний образ.
 
За тиждень розпочинається літо, а отже пора подбати про свій гардероб. Щоб краще пережити спеку, вам варто заздалегідь підібрати легкий, але жіночний одяг. В асортименті бренду ви знайдете все необхідне. Легкі сукні з ніжних на дотик тканин, цікавого крою та фасону легко допоможуть вам створити незабутній образ.
 
1 червня приміряти та придбати унікальну обновку ви зможете в брендовому шоурумі Zentsu за адресою: Київ, вул, В. Васильківська 42-Б. Спеціально з нагоди відкриття шоуруму 1-3 червня виробники пропонують знижку на всі речі 20%. Створіть собі сонячний настрій з брендом Zentsu!

Cайт
Instagram

SHA Odessa 

Прогресивний одеський бренд комфортного трикотажного одягу в стилі casual. Їхнє вбрання вирізняється високою якістю, лаконічністю та практичністю. Засновники своїми колекціями доводять, що українське може бути не лише красивим, а й якісним, модним та доступним.
 
У філософію SHA Odessa закладено, що одяг повинен коштувати своїх грошей, а іноді й приємно дивувати ціною. Можливо, саме через цей принцип бренд здобув популярність серед сучасних українок та навіть закордоном. Одяг від SHA Odessa створений для тих, хто хоче більшого.
 
Свій асортимент виробники часто оновлюють, в місяць можуть виходити 10-20 нових моделей стильного одягу. Зараз бренд пропонує широкий вибір комфортних суконь, джемперів, бомберів, спідниць, яким знайдеться місце в літньому гардеробі кожної сучасної модниці.

Сайт
Facebook
Instagram

Cher Nika boutique 

За час свого існування бренд став добре відомим не лише на вітчизняному ринку, а й далеко за кордоном. З 2006 року під керівництвом креативного директора Сергія Черкаса бренд Сher Nika Boutique своїм вбранням розвиває у кожній сучасній дівчині жіночність та грацію, а з 2015-го року Cher Nika by Cherkas виготовляє унікальні колекції.
 
Моделі від Cher Nika boutique створені для енергійних та впевнених у собі жінок, допитливих, кокетливих і цікавих. Для тих, хто позбавлений стереотипів та упереджень, і прагне підкреслити свою елегантність
 
В асортименті бренду можна знайти широкий вибір сезонного одягу: сукні, спідниці, блузки, костюми і штани, які вирізняються своїм оригінальним кроєм. Відмінна якість пошиття та лише найкращі матеріали – ось незмінна основа марки Cher Nika boutique, яка забезпечує унікальність кожного виробу. У своїй роботі дизайнер використовує якісний італійський трикотаж, який гарантує комфорт і чудовий вигляд.

Сайт
Facebook

Daminika

Цей український бренд вже добре відомий не лише в Україні, а й далеко за її межами. Талановиті італійські дизайнери Dami Rosso і Nika Bruno ретельно стежать за всіма модними тенденціями на світовому ринку та розробляють найактуальніші моделі одягу. Висока якість, вишуканий стиль та приємна ціна – головні причини закохатися в цей бренд з першого погляду.
 
Мета дизайнерів – допомогти жінкам у всьому світі рухатися в модному напрямку, підібрати власний стиль, який вдало підкреслюватиме індивідуальність.
 
Зустріти літо 2017 у всій красі вам допоможе бренд Daminika. З широкого асортименту суконь, сарафанів, тунік, блуз та шортів, ви легко створите найбільш вдалі образи для літніх днів.

Купуючи одяг від бренду оптом (від 3-ьох одиниць), ви не лише економите власні гроші, а й маєте можливість придбати одразу кілька чарівних образів на будь-який випадок.

З 25 травня бренд пропонує до -50% знижки на всю літню колекцію.

Сайт
Instagram
Facebook
ВКонтакті

MECCANO

Молодий український бренд MECCANO створює речі, які виділяються лаконічним дизайном, унікальними деталями, яскравими кольорами і поєднують в собі романтику, мінімалізм і кежуал стилі. Таке вбрання підходить дівчатам та жінкам, незалежно від віку чи іміджу, адже натуральні матеріали, крій та фасон цих речей задовольнить потреби навіть найвимогливіших модниць.
 
Одяг від MECCANO характеризується чистими простими силуетами і високою якістю пошиття. У своїй новій колекції бренд пропонує стильні та комфортні моделі суконь, які точно припадуть до душі романтичним натурам. Унікальний принт, натуральні тканини, лаконічний дизайн суконь від MECCANO дозволять підкреслити вашу жіночність та ніжність. В них ви відчуватимете легкість та комфорт, і водночас матимете стильний вигляд.
 
Сукні від MECCANO - це можливість експериментувати і змінюватися легко і швидко! Бути стриманою або кокетливою? Спортивною або гламурною? Вирішувати лише вам, потрібно тільки захотіти!

Facebook

Istihome

Молодий український бренд жіночого одягу з натуральних тканин, місія якого – внести автентику в сучасніть. Вони створюють стильні, естетичні, наповнені теплом вироби ручної роботи, для оздоблення яких використовують традиційні методи нанесення принтів на тканину – вибійку.
 
Тут ви знайдете не лише модні сукні, костюми, жакети, а й текстиль для дому з льону та бавовни. Якщо ви шукаєте щось сучасне, але близьке до природи, то ботанічні принти на скатертинах та серветках будуть вам до вподоби.
 
Одяг від Istihome створений для жінок, які люблять прості форми та натуральні тканини, які цінують якість та комфорт. Принти на виробах унікальні та виконані лише в єдиному екземплярі, адже неможливо повторити такий же візерунок двічі.
 
У спекотний день будь-якій модниці хочеться бути одягненою не тільки красиво, але й зручно. Тому натуральна бавовна та льон якнайкраще підходять для літніх буднів. Легкі сукні з льону вільного крою від Istihome - прекрасна можливість провести літо з комфортом! В них ви відчуватимете прохолоду, а ваше тіло дихатиме. Їх можна назвати ідеальним літнім одягом, адже навіть в найсильнішу спеку в такій сукні відчувається комфорт.
 
Ознайомитися ближче з асортиментом бренду та приміряти вироби від Istihome ви зможете 3 червня  на Гешефт Garage Sale, в Києві. Там буде представлена нова літня колекція з кольоровими принтами.

Сайт
Facebook
Instagram
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

InnaS InnaS 29 травня 2017
Сайт, я розчарована!!! Скільки Вас читаю - але таке... Українські купальники, український одяг???? У 99% з них навіть сайти - не українською мовою!!!! Чи Вас проплатили так круто, що Ви навіть не перевірили. Про який український бренд можемо говорити, якщо сайти - чужою для мене мовою (рос.). Чесно- фе... Я саме у Вас розчарована. Навіть не дякую. (Так, скопіювала, але обурення вистачить ан всі публікації!!!!!!)
Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше