Голлівуд одягається у вишиванки (фото)

6 квітня 2016
UAPOST.US
Голівудські зірки все частіше обирають вишиванку і не лише для щоденного вбрання, а й для червоної доріжки.

Останнім часом вишиванка активно завойовує серця не лише українців, але й голівудських зірок — це дійсно вражає. На сторінках модних журналів часто можна побачити світлини закордонних представників шоу-бізнесу у вишитих сорочках.
   
Британська співачка та композитор Адель у вишиванці позує на сторінках модного журналу VOGUE.
 
uapost.us
 
Гейден Леслі Панеттьєрі — американська акторка, співачка та модель італійського походження теж одягнула вишиванку.
 
uapost.us
 
Різ Уізерспун — американська акторка та продюсер, володарка премії "Оскар", будучи при надії, також одягнула вишиту сорочку.
 
uapost.us
 
Джим Моррісон — американський музикант, поет і кінорежисер, вокаліст та лідер гурту "The Doors" ще у 70-х роках минулого століття теж одягав вишиванку. Фотографію зроблено 1966 року американським фотографом Гаєм Вебстером.
 
uapost.us

Ніколь Кідман — австралійська й американська акторка, одна з найпопулярніших зірок Голлівуду, володарка премій "Оскар" та "Золотий глобус", має чудовий смак і витончений стиль. У її повсякденних образах часто зустрічаються вишиті сорочки та унікальні вінтажні речі, оздоблені вишитими орнаментами.
 
uapost.us
 
На вулицях Нью-Йорка можна запросто зустріти у вишитій сорочці відому голівудську актрису Кеті Холмс. 
 
uapost.us

Сандра Буллок вибрала вбрання з вишитими орнаментами для червоної доріжки.
 
uapost.us
 
Джекі Чан — гонконгський і американський кіноактор, режисер, продюсер і сценарист в українській традиційній вишитій сорочці з біло-голубим орнаментом.
 
uapost.us
 
Ну і звичайно, американська "королева бурлеску" Діта фон Тіз позує в сукні-вишиванці від відомого українського дизайнера Віти Кін.
 
ukr.media

(via)
UaPost
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше