Глина для волосся: особливість продукту та як його вибрати

8 листопада 2021
Annie

Хочете перестати перейматися через неохайну зачіску, яка з’являється кожного ранку, або через ламкі ослаблені локони, що більше нагадують солому ніж волосся? Тоді вам варто почати використовувати косметичні засоби, як-от глина та помада для волосся.

Правда, звучить не так брутально, як хотілося б, але це не скасовує того факту, що після них вашому волоссю буде заздрити кожна модниця на районі.

Які плюси у використанні глини

Ще здавна люди мастили тіло глиною, адже вона наділена природою купою лікувальних властивостей. Зараз цей засіб також користується популярністю, адже кожен може придбати його у найближчих аптеках або косметичних крамничках. До того ж глина не так дорого й коштує, а ще її легко приготувати й використовувати.

Як вибрати глину для волосся?

Якщо Ви бажаєте почати доглядати волосся за допомогою глини, то треба спочатку ознайомитися з розмаїттям цього засобу, бо від виду залежать властивості глини:

  •  Блакитна. Вона працює ніби антисептик, проте знищує лише патогенні організми та різні токсини, які знаходяться на поверхні шкіри. Також сприяє зменшенню ламкості та зміцненню коріння через мікроскопічні дози радію, які містяться у цій глині.
  • Чорна. Рятує людей з жирним типом шкіри, бо зменшує вироблення секрету сальних залоз. Крім того, вона покращує структуру волосся та прискорює зростання волосин, бо пришвидшується метаболізм у шкірних покривах.
  • Рожева – комбінація білої та червоної глин, тому вона поєднує у собі їхні властивості: покращує кровообіг, усуває будь-які подразнення.
  • Зелена. Оскільки у цій глині збільшений рівень міді, то вона покращує роботу сальних залоз, тому на волоссі немає жирного блиску, а також локони стають схожими на шовк.
  • Біла. Ця глина допомагає шкірі позбуватися від токсинів та жиру, живить шкіру, зменшує ламкість. Крім того, нормалізує функціонування кровотоку.
  • Жовта. Через збільшену кількість оксидів вона додає волоссю блиску і шовковистості, допомагає позбутися сухості та лупи.
  • Сіра. Якщо у вас ослаблене волосся, яке страждає від лущення, то така глина ідеальна для того аби повернути зачісці здоровий вигляд.

Глина для волосся може витягнути навіть із найгіршого становища, головне правильно обрати її вид, аби не погіршити ситуації ще більше.

Якщо ви хочете придбати якісний продукт і не боятися отримати підробку, то вам треба звернутися до інтернет-крамниці «BarberCompany».

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше