Фрезер для манікюру: 6 порад, щоб вибрати потрібний

3 грудня 2023
Редакція

Майстри манікюру давно допомагають нам тримати руки охайними та доглянутими. Крім майстерності, для ідеального нігтьового сервісу потрібно мати необхідні інструменти. Один з таких незамінних — фрезер. Знайти та підібрати можна тут: https://amoreshop.com.ua/ua/frezery-dlya-manikyura/. Далі даємо кілька порад, на що звернути увагу при виборі.

1. Потужність

На жаль, виробники не вказують це на самій машинці для манікюру, тому потрібно шукати технічні характеристики. Отже, це число має бути принаймні 30 Вт — чим потужніший фрезер, тим більше продукту легше буде зняти.

2. Швидкість принаймні 30 000 об/хв

Більшість манікюрних майстрів думають про швидкість у роботі, але це не так важливо, як її якість та, власне, потужність пристрою. Він має мати принаймні 30 000 обертів на хвилину, щоб добре виконувати свою роботу. 

3. Наконечник має обертатися щонайменше у двох напрямках

Наконечник має обертатися принаймні у двох напрямках: за годинниковою стрілкою та проти неї, тобто вперед і назад, для більш функціональної роботи. В Amoreshop Україна можна знайти потрібний.

4. Легкий наконечник

Є різні кольори, розміри та стилі наконечника, і це питання особистих уподобань. Проте вважаємо за краще, якщо у вас буде легкий наконечник, бо якщо він важкий, ви просто втомитеся після цілого робочого дня і ваше зап’ястя може боліти. Але, якщо ви тільки починаєте, не радимо брати суперлегкий наконечник: вам може бути складно відчути, як він працює, та визначити достатній тиск. У роботі варто просто спробувати, помацати і вибрати те, що вам більше подобається.

5. Краще, щоб шнур наконечника був прямим

Зазвичай він вигнутий або просто прямий. Радимо останній, бо його легше протирати від забруднень та нігтьового пилу зокрема.
 

6. Виберіть один безщітковий фрезер для нігтів, якщо можете собі це дозволити

Якщо у вас вищі очікування до нігтьового сервісу, придбайте собі безщітковий фрезер. Після тисячі тестів, проведених багатьма брендами, результати показують, що такі фрезери для нігтів довше служать і кращі у використанні. Користувачі чітко відчують, що в порівнянні зі звичайними фрезерами-щітками для нігтів безщіткові менше нагріваються та менше шумлять. Крім того, завдяки низькій вібрації термін експлуатації досягає разючих 10 000 годин.

Такими сьогодні були кілька наших порад. Зважте на них, перегляньте різні моделі та оберіть потрібну вам — для особистого користування чи роботи з клієнтами.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше