FREEDOM від HYPE LABS: новий подих української моди

8 липня 2024
Дарина

Відкрийте для себе найспекотніші тренди сезону у новій колекції українського бренду HYPE LABS. Колекція FREEDOM — справжня революція у світі української моди. До капсули увійшли чоловіча та жіноча лінійки. Розглянемо колекцію детальніше. 

FREEDOM MAN

Чоловічий комплект у трендовій естетиці office core включає оверсайз сорочку з короткими рукавами та подовжені шорти актуального широкого крою з необробленим низом, що додає розслабленості та драйву. Родзинкою колекції став найспекотніший тренд літа — мотузка замість паска, просочена круїзним вайбом. Комплект доступний у молочному ivory, сіро-блакитному та чорному кольорах.  

FREEDOM WOMAN

Жіночий комплект створює цікавий контраст між вашою жіночністю та актуальною маскулінністю. До нього увійшла укорочена сорочка з необробленим краєм, яка відображає тренд на природну незавершеність та бра з квадратним вирізом. Комплект включає два варіанти низу: трендові боксерські шорти та мініспідницю з тонким паском-зав’язкою.

Колекція FREEDOM — це свіжий подих у світ української моди. Вишуканий дизайн та увага до деталей роблять цю колекцію відмінним вибором людини, яка цінує актуальність та якість одягу. 








 

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com