Франція — королева замків

21 серпня 2018
Вероніка

Сьогодні надзвичайно складно вразити мандрівників у всьому світі, адже подорожі вже давно стали частиною життя людини ХХI століття. Хочеться чогось нового, незвіданого, оригінального... Пропоную до вашої уваги топ-5 найкрасивіших та найцікавіших замків долини Луари. До речі, Луара  найдовша річка Франції, а отже, є де розгулятися!

Подорожуйте та знайомтеся з історією країни могутніх королів!

  1. Шато де Брісак  найвищий замок Франції. Тут ви зможете насолодитися не лише замком, його архітектурою, а й величезним парком, де можна відпочити після дегустації вин.

  2. Шато дю Люд. На побудову цього замку пішло майже два століття. Зараз там проживає високопоставлена родина. Цікаво, що навіть працює відкрита кухня й приймає замовлення голодних туристів, які збігаються на запах млинців.
  3. Шато де Монжофруа. Садибний будинок у Монжофруа збудовано у вигляді підкови наприкінці XVIII століття. Власник замку змушений був вдатися до реконструкції, проте, як повідомляє адміністрація, 80 відсотків представлених предметів залишилися ще з часів побудови.

  4. Шато де Серан. Один із небагатьох замків, що не постраждали під час французької революції. Обіцяю, ви будете вражені бібліотекою та розкішшю оздоблення кімнат.

  5. Шато Анже знаходиться прямо в центрі сучасного міста, звідки й назва. Поєднання нового та старого, модернового та середньовічного створює неймовірну атмосферу.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com