Фототури на осінь 2016

17 серпня 2016
Фотограф
Для кожного фотографа фототур — це прекрасна нагода вдосконалити свої навики, відвідати нові місця, познайомитися з однодумцями та чудово відпочити. Оскільки літо плавно прямує до свого завершення, а з ним і сезон "фототур 2016", пропонуємо Вам не втрачати останніх можливостей і чудово провести час цією осінню.

Фототури на осінь 2016 за кордоном

1. “Осінні барви Грузії”

Грузія — це одне із найкрасивіших місць, де мріє побувати кожен фотолюбитель. Саме тому пропонуємо Вам втілити свою мрію в реальність! Мальовничі гори, привітні люди, унікальні храми, осінній колорит — все це і багато іншого чекає на тих, хто хоче провести свій час за улюбленою справою — фотографією.
Даний тур організований таким чином, що протягом дев’яти днів кожен віднайде для себе щось унікальне та цікаве.
 

2. “Каппадокія та турецька Рів’єра”

Пригодницький фототур — саме так охрестили організатори цьогорічну фотоподорож незрівнянною Туреччиною. Всім, хто хоче відчути екстрим в поєднанні зі здобуттям навичок фотографування, варто відвідати цей фототур, адже ночівля просто неба в наметах, переїзд від Кайсері до Анталії, зліт повітряних куль — прекрасне поєднання хобі та відпочинку.

Декілька днів, проведених в осінній Туреччині, задовольнять потреби навіть найвибагливіших фотолюбителів.
 

3. “Золото Доломітових Альп”

Невже щось може більше тішити око справжнього фотомитця, ніж жовтогарячі схили? Звичайно, що так — це Альпійські гори! Буяння кольорів — від зеленого до червоного — допоможе повністю розкрити творчий потенціал кожного фотографа. Озера Браєс і Лімідес нікого не залишать байдужими до своєї неповторності, а невеличка каплиця посеред перевалу Гардена неодмінно стане родзинкою осінньої фотографії.

Кожен, хто відвідає цей тур, збагатить своє портфоліо і збільшить творчий доробок, адже Альпи нікого не залишать без мальовничих, незрівнянних та унікальних фотографій.
 
Звичайно, подорож за кордон для отримання унікальних фотокадрів — це неперевершений досвід, але й фототур багатий своєю унікальністю та неповторністю. Саме тому пропонуємо переглянути декілька варіантів подорожі нашою державою.

Фототури на осінь 2016 Україною

1. “Привододільні Горгани”

Ніщо не зрівняється з осінньою красою українських Карпат — різнобарвні гори й полонини, які очікують фотолюбителів під час фототуру гірським масивом та хребтом Пішконя, що знаходяться між Синевиром і Колочавою. Саме осіння пора дарує фотомайстрам великий простір для творчості та віднаходження автентичності серед української природи, адже погода невблаганно змінна, що дозволяє зробити безліч неповторних фотографій. Запрошуємо всіх відвідати цей фототур, хто хоче провести декілька жовтневих днів на одинці з недоторканою красою Карпат.
 

2. “Каньйон Бузького Гарду”

Для тих, хто неодмінно хоче цієї осені відвідати фототур, але не має багато часу, пропонуємо розглянути пропозицію фотоподорожі до "Маленької Швейцарії". Саме так — "Швейцарії". Ця подорож унікальна тим, що не потрібно перейматися довгими переїздами та підготовкою документів для виїзду за кордон, адже така краса знаходиться недалеко від Львова, а саме в долині річки Південний Буг.

Ця долина входить у топ сім найкрасивіших місць нашої держави, адже каньйони, річкові пороги, зоряне небо щороку привертають увагу багатьох фотографів з усієї України.
 

3. “Мальовничі українські поля”

Краса української землі споконвічно прославляється в піснях, розповідях, картинах, а з недавніх часів і у фотографіях. Тому пропонуємо Вам долучитися до цієї чудової традиції та разом із фототуром рідною місцевістю показати неповторність України.

Завдяки тому, що українська природа та місцевість маєють унікальну рису — поєднання краси Швейцарії, Італії, Чехії та Грузії — кожен фотолюбитель зможе показати різногранність та величність нашої держави. Тому не пропустіть унікальну можливість — долучитися до української традиції.
 
Отже, пам'ятаємо, що відвідавши фототур, Ви приречені на гарне проведення часу і вдосконалення своєї фотомайстерності :)
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше