fInD yOuRseLf

28 серпня 2015
Тanya Balyta
Знайти себе, показати себе справжнім, таким, яким ти є. Чи буде це важко для нас? Чи це дуже просто!!! Кожен з нас в різних ситуаціях та з різними людьми буде по-різному поводитися. Ми всі граємо певні ролі. А самими собою залишаємося лише тоді, коли ми в колі тих, хто нас бачить і любить, не зважаючи ні на що. 

За деяких умов нам потрібно поводитися по-іншому. Просто лише тому, що інколи нам це необхідно. Люди різні й хочуть бачити біля себе того, кого хочуть. А те, що ти не такий, їх це не цікавить. Тому дуже часто ми прогинаємося під тим тиском й одягаємо маску іншої людини. Я не сперечаюся, коли це вкрай необхідно і принесе вам успіх в подальшому житі, це так, але не всі випадки безвихідні.

Навіщо весь час вдавати з себе іншу людину, коли ти нею не є насправді? А потім ходити і говорити, яке життя несправедливе. Невже ви думаєте, що коли ви підлаштовуєтесь під когось, то вам буде простіше? Та ні, це зовсім не так. По-перше, ви так довго не витримаєте. По-друге, коли ви в одну мить захочете щось змінити, то це вже буде дуже важко зробити. Вас запам’ятають таким, яким ви себе зарекомендували, а потім уже важко змінити їхню думку про вас.

Йде мова лише про звичайних людей. Я вже не говорю про тих лицемірів, які, сміючись тобі в обличчя та приємно розмовляючи з тобою, обернувшись будуть в першу чергу говорити про тебе неправду та, йдучи позаду, ще й плювати тобі в спину. Такі люди навіть не заслуговують на те, щоб з ними спілкуватися. 

Нам просто потрібно зрозуміти, нема необхідності змінюватися, щоб комусь сподобатися. Ти повинен залишатися самим собою в будь-якій ситуації. Комусь ти подобаєшся більше, комусь менше - це нічого, немає такої людини, яку б усі любили. Головне, ти будеш знати точно: я такий, яким я є, а далі вам вирішувати чи любити мене, чи ненавидіти!!!

Buzzy

Вам також можуть сподобатись:
А який ви тип людини?

Чому ми такі?..
Найкращий шлях вияснити чи ти можеш довіряти людині - довірся їй
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше