Фільм "Серафима" Марисі Нікітюк презентують на Каннському кінофестивалі

21 березня 2018
Редакція

Показ фільму "Серафима" української режисерки Марисі Нікітюк відбудеться під час La Fabrique des Cinemas du Monde - професійної програми в рамках Міжнародного Каннського кінофестивалю. Про це повідомляє UATV з посиланням на "Держкіно". 

Фото: pisf.pl

Стрічка розповідає про юну мешканку приморського містечка, котра знає чимало про різні трави та отрути. Щоб захистити себе, Серафима вбиває свого друга і покидає місто, розпочинаючи пошуки матері, яка давно зникла з її життя. Однак під час цієї подорожі почала розкриватися справжня сутність дівчини: не зовсім здорова жага любові перетворює її на серійну вбивцю.

Продюсери фільму: Юрій Мінзянов, Мирослав Слабошпицький та Ігор Савиченко.

Це вже вдруге Марися братиме участь у Каннському кінофестивалі: у 2016 році вона стала переможцем сесії ScripTeast Award завдяки сценарію до фільму "Коли падають дерева".

La Fabrique des Cinemas du Monde - програма Каннського кінофестивалю, створена завдяки співпраці між Institut Frances та France Medias Monde за підтримки Міжнародної організації De la Francophonie. Її учасники мають змогу попрацювати з професійними консультантами у відповідній сфері, а також зустрітися з представниками найвідоміших фондів, копродакшн-маркетів та форумів.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше