Фестиваль "У пошуках Made in Ukraine"-2: частина 1, стильні малюки

У цей, насичений подіями на UFW, тиждень варто розповісти про не менш важливу, як на мене, подію – 2-й фестиваль "У пошуках Made in Ukraine", який пройшов минулими вихідними.

Перш за все, хочу згадати про людину, без якої цього фестивалю не було б, і багато цікавих виробників, нових українських брендів, якісних, стильних, оригінальних, самобутніх…, можливо, ще дуже довго не потрапляли б у руки українцям. Це журналіст і блогер Юлія Савостіна, яка у лютому 2013 р. вирішила цілий рік користуватися виключно речами українського виробництва: чи-то одяг, чи-то їжа, чи-то різні побутові атрибути. І їй це не просто вдалося, – завдяки цьому експерименту ми дізналися, що в Україні тисячі унікальних виробників, і що нам є чим пишатися.

Я купила книжку, яку Юлія нещодавно презентувала, написану за результатами такого "тотал українського" життя, і з цікавістю її читаю – ще нові відкриття для себе, ще нові прекрасні люди, які стоять за унікальною продукцією, і це чудово, нехай їх стає ще більше, а ми тут будемо знайомитися з їхніми творінням. Звісно, в рамках тематики блогу. А також чекати нових фестивалів і магазинів, де можна знайти такі бренди. Поки знаю один з небагатьох: my-fashion.ua, - туди заглядаю, коли хочеться чогось українського і немає часу на шопінг в оф-лайні.

За результатами останнього фестивалю хочемо вас познайомити не тільки з новими модними і стильними відкриттями серед виробників жіночого одягу, але й згадаємо про чоловіків, дітей, а також косметику… Схоже, в один пост все це не поміститься, тому починаємо з частини для найменших.

Перший стенд, який привернув нашу увагу, виділявся яскравими, гарно скроєними симпатичними маленькими стильними суконьками Ramie.

Засновниця бренду, будучи сама мамою, зіштовхнулася свого часу з проблемо – де знайти нарядну, але не надто дитячу, не "зефірну" сукню, прийнятної ціни, щоб це було щось гарне, просте, якісне і зроблене в Україні. Їй хотілося так сильно, що було вирішено організувати невеличке виробництво, закупити тканину – так з'явилися сукні мрії для її доньки (розміри від 68 до 116).

Ось такі затишні та стильні сукні:)
 


А ще можна замовити однакові сукні для "дабл-луків" :)
 
Оскільки ми вже згадали про "дабл-луки", то наш улюблений бренд MustHave, виявляється, теж пропонує чудові сукні для мам і дочок, і це було також приємним і актуальним відкриттям. У MustHave сукні розраховані вже на дівчаток трохи старшого віку (озміри 98-104).
 
Так, з сукнями ми розібралися.

Верхній одяг. Залишилася під дуже гарним враженням від GARBUZ: дуже стильні, приємні на дотик і якісно пошиті куртки (осінь-тепла зима) і вітровки.
 


А ще у них є симпатичні патріотичні бодіки і маєчки (можна також замовити індивідуальні принти).
 
Широкий вибір одягу для малюків: від білизни – до зимових комбінезонів пропонує "Гарна Мама": симпатичні і доступні речі для дітей українських виробників в одному місці (не все змогли відчути на дотик, тому будемо знайомитися ближче).
 
В наступному пості про цю подію будуть джинси, пальто, трикотаж, сукні, брючні костюми…, а також поговоримо про догляд за волоссям :)
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше