Фешн-маркет українських виробників Zrobleno для осені

23 вересня 2016
Редакція
Де:  Зал торгівельно-промислова Палати Києва ( вул. Велика Житомирська, 33).
Коли: 24-25 вересня (10.00-19.00)


Учасники маркета – більше 100 вітчизняних брендів. Найкращі з найкращих. Знані імена та зухвалі новачки, прикраси, зручні осінні сукні, невагома білизна, місткі сумки та наплічники, теплі кардигани та пончо, кольорове взуття. Найновіші моделі, робота над якими йде просто зараз.
 
Синоптики прогнозують суху та вітряну осінь. А трендсетери кажуть, що ми носитимемо затишні оверсайзи середньої довжини з масивними ґудзиками та великими комірцями, прикраси у формі квітів та елегантні клатчі з оксамитовими вставками.

Окрім стендів з товарами у нас є ігрова зона для малечі, паркінг для дитячих колясок, романтична фотозона та ароматний кава-пойнт.

Центральне розташування біля культової БЖ, історичний район – ідеальне місце для променаду вихідного дня. Тож плануйте не лише шопінг, а й зустріч з друзями на каву! А ми підкажемо вам секретний код на знижку в найсмачніших закладах району.

Ми хочемо, щоб ви були щасливі та вбрані за останньою модою: з ніг до голови в одяг вітчизняних брендів!

Детальну інформацію шукайте тут: facebook.com/events/253427445043484
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше