Євробачення-2017: український відбір

27 лютого 2017
Редакція
Цими вихідними стало відомо, хто ж представлятиме Україну на пісенному конкурсі Євробачення-2017. У фіналі національного відбору перемогу здобув гурт O.Torvald з піснею "Time".
 

Українці сприйняли цю новину неоднозначно. Здебільшого серед коментарів зустрічаються закиди про нечесне суддівство Джамали та Костянтина Меладзе. Зокрема тому, що вони обрали "попсову" пісню відомого гурту замість талановитого молодого виконавця Melovin, який міг би здобути для України призове місце. 
 

За можливість представити Україну на міжнародному пісенному конкурсі у фіналі також змагались гурт "Сальто Назад" і виконавці TAYANNA, ILLARIA та ROZHDEN.
 



 




Члени журі відзначили, що цього року у фінал вийшли дуже різнопланові виконавці, тому вибір був складним. Тож увагу звертали не тільки на якість виконання пісні та підготовлений номер, але й на те, чим той чи інший виконавець може зацікавити європейського слухача.

Що ж, вибір зроблено! Тож бажаємо хлопцям успіху!
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше