"Євробачення 2016": яке місце пророкує Джамалі Іван Дорн?

2 березня 2016
Kohana-Oksana
Перемога Джамали в національному відборі, який пройшов 21 лютого у прямому ефірі, викликала багато коментарів. Усі учасники відбору були дуже сильними. Інтрига трималась до останнього моменту. І гурт "Hardkiss", і "SanSay" ішли на рівні з Джамалою. Глядачі були надзвичайно активними, а шоу вийшло наздвичайно інтригуючим. Про всі курйози проекту читайте тут.

Організатори відзначають, що проголосувало більше 340 тисяч українців, а це - найбільша активність за всю історію проекту. Може, далася взнаки минулорічна перерва? Нагадаємо, що у 2015 році Україна відмовилась від участі у пісенному конкурсі через події, які нам всім відомі.

Чим взяла Джамала? Перш за все – сильним голосом. Це без сумніву! Чистота, амплітуда, сила голосу, динаміка – все, як кажуть, при ній. Далі – емоційність. Виконавиця славиться тим, що вкладає в пісні душу. Третє – індивідуальність: незвичні рухи рук, гордо піднята голова, впевненість. А підбір пісні "1944" вразив усіх! 
 
Тепер залишилось чекати конкурсу "Євробачення 2016". Фінал пройде 14 травня в Стокгольмі, у Швеції, звідки родом минулорічний переможець.
 
Зірки теж відреагували на перемогу Джамали активно.

Дуже обнадійливими виявилися коментарі Івана Дорна. Після того, як усі побачили його в ролі тренера на відомому конкурсі "Голос країни", його популярність ще більше виросла. Тепер у Дорна є неформальний статус музичного експерта, бо саме він визначає, чи може стати голос простого українця в майбутньому зірковим голосом країни. Тож до його думки прислухаються!
 

Іван Дорн пророкує Джамалі (і, відповідно, Україні) місце в першій п’ятірці лідерів! Звичайно, Україна вже знає, що таке перемога на "Євробаченні". Руслана в свій час "завела" весь світ своїми дикими танцями. Чи наблизиться Джамала до її подвигу?

Тож бажаємо щирій Джамалі виправдати пророцтво Івана Дорна, причому опинитись в першій половині зазначеної п’ятірки!
 

Схвальні і скандальні коментарі політиків та інших зіркових експертів, зокрема Яни Рудковської (продюсера Сергія Лазарева, учасника "Євробачення 2016" від Росії), читайте на сайті "Українські теревені".
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше