Етно мода: чарівні та сучасні вишиванки від українських брендів. Частина 2

26 травня 2017
Редакція
Саме з цієї нагоди ми зібрали найкращих українських виробників, які допоможуть підібрати вам чудовий етно-образ для всієї сім’ї.

Foberini

Завдяки сучасному крою, майстерності та красі старовинної вишивки, вироби Foberini актуальні як у святкові дні, так і в звичайному житті, а їхні розшиті сукні носять та мають у своєму гардеробі модниці у всьому світі.
 
За час існування бренду, вишиванки Foberini полюбилися таким знаменитостям як Ольга Цибульська, Влада Литовченко, Тіна Кароль, Ніна Матвієнко, Міс Україна 2013 Ганна Заячкiвська і багатьом iншим улюбленим українським celebrities.
 
Крім онлайн продажів по всьому світу, вишиванки Foberini з автентичними візерунками можна знайти в бутиках Нью-Йорка, Iзраiлю, Бельгiї та ОАЕ. Вишиті сорочки бренду представлена в найбільшому універмазі Америки - Macy`s у Вашингтоні.
 
Речі Foberini у сучасному дизайні відроджують старовинну вишивку, яка несе в собі сакральну символіку. Ці вишиванки мають свій унікальний та впізнаваний стиль, який знають у всьому світі.

Сайт
Facebook
Instagram

Lelitka

Молодий український бренд стильних жіночих вишиванок. Українські мотиви в поєднані з іншими давніми національними традиціями та символами, втілені в чарівних сукнях та костюмах актуального дизайну, змінюють уявлення про традиційний український одяг.
 
Особливість бренду – стильний дизайн, конструкції різноманітної складності, орнаменти, поєднання кольорів… Це і робить їхнє вбрання унікальним та універсальним водночас.
 
В асортименті бренду представлений широкий вибір вишитих суконь, сорочок, костюмів, жилетів та інших аксесуарів. Але однозначно вам варто звернути увагу на незвичайні фасони суконь. Вони дуже жіночні та елегантні й виглядатимуть однаково чарівно як на дівчатах, так і на поважних леді.

Сайт
Facebook

Птаха

Молодий український бренд оригінального, стильного та яскравого одягу з національними орнаментами. Дизайнери марки постійно удосконалюються, слідкують за тенденціями та сміливо експерементують з кольорами, дизайном та візерунками.
 
Вбрання від "Птаха" - це старовинна вишивка, втілена в новому сучасному дизайні. Бренд створює неповторний стиль сучасної українки - жіночний, автентичний, де кожна деталь образу має значення, а одяг - це більше, ніж просто фасон сукні.
 
В асортименті представлені яскраві сорочки та блузи, гарні сукні-вишиванки та парні комплекти, які стануть незамінним елементом у формуванні оригінального гардеробу. В такому вбранні кожен буде виглядати святково – завжди, без винятку.  
 
Сайт
Facebook
Instagram

ОТАМАН

Унікальний бутік-ательє, назва якого говорить сама за себе. Тут створюють одяг та аксесуари в стилі українського бароко, тематикою та етнічними мотивами якого є козацький період.
 
Якісні натуральні тканини, класичні та ексклюзивні орнаменти – ось основні елементи одягу цього бренду.
 
Зараз в асортименті є великий вибір чоловічих та жіночих вишиванок, сорочок, суконь з елементами традиційного українського костюму, адаптованого під сучасність. Цей одяг поєднує в собі класику і нові тенденції. Він створений для тих, кому не вистачає винятковості в тому, що пропонують інші бренди, та для тих, хто прагне виразити свою індивідуальність. 
 
У бутіку можна придбати готовий одяг, а також є можливість замовити для себе пошив ексклюзивного вбрання. Долучитись до цікавого і незабутнього процесу, коли ваші думки та ідеї втілюються у життя.

Спеціально до Дня Вишиванки бренд "ОТАМАН" пропонує знижку 15% на всі вироби.

Сайт
Facebook
Instagram
Бутік-ательє: м. Київ, вул. Михайлівська, 21а

Майстерня чарівної вишивки

Молодий бренд, котрий створює якісний одяг в етно-модерному стилі. Виробники пропонують речі з власних колекцій, а також розробку унікального дизайну на замовлення. Для всіх виробів цього бренду характерними є яскраві й соковиті кольори, сучасні орнаменти, оригінальні деталі та крій.
 
В асортименті представлений широкий вибір жіночого, чоловічого та дитячого одягу, оздобленого традиційними орнаментами, а також оригінальні вишиті сувеніри та вишиванки. 
 
У своїй роботі майстри використовують лише якісні натуральні тканини європейського виробництва, які гарантують максимальну зручність та довговічність речі. 
 
Такі сучасні вишиванки чудово підійдуть для створення чарівного святкового образу, а також стануть яскравою окрасою повсякденного гардеробу.

Сайт 
Facebook
Instagram
ВКонтакті
Однокласники

Korali

Український бренд ексклюзивних вишиванок ручної роботи. Особливість його полягає в тому, що він працює на замовлення в режимі віртуального ательє. Термін виконання від 2 тижнів до 6 місяців, залежно від кількості та складності вишивки.
 
В асортименті представлені вишиванки для усіх вікових категорій, починаючи з наймолодших. У виробництві майстри використовують лише високоякісні натуральні матеріали.
 
Ретельна ручна робота, що поєднує різноманітні техніки оздоблення, забезпечує унікальність кожній вишиванці та говорить про вишуканий смак власниці чи власника. Виробники завжди прислуховуються до своїх клієнтів і втілюють їхні особливі побажання.
 
Своє натхнення майстри черпають у старовинних зразках української сорочки, автентичних візерунках, які зберегли в собі делікатність роботи та колористику властиву для певних регіонів нашої країни. Засновники бренду переконані, що вишиванка - це сучасний і завжди актуальний елемент одягу, що у поєднанні з відповідними аксесуарами, вона створює модний образ для свят, мандрівок чи просто гарного настрою у звичайний день.

Сайт
Facebook
Instagram

Читайте першу частину підбірки: Етно мода: чудові сучасні вишиванки від українських брендів. Частина 1
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше