Ethnic style by Inna Tsarik: грація з українським колоритом

4 вересня 2015
Редакція
Зараз в українських дизайнерів з’явився непоганий шанс конкурувати зі світовими відомими брендами, нехай поки що на рівні нашої країни (та ми сподіваємось, незабаром їх вклад оцінить весь світ ;) ). Трендом останніх років стало повернення до українських вікових звичаїв у поєднанні з сучасними модними тенденціями. Адже, що може більше прикрасити українку, ніж наші традиційні орнаменти. 
  
Сьогодні, дорогі наші модниці, ми розповімо вам про чудовий український бренд одягу Ethnic style, заснований талановитою дизайнеркою Інною Царик. Ще з дитинства вона увібрала любов до всього українського, допомагаючи своєму батькові – письменнику, журналісту та етнографу Олександру Царику – збирати старовинні здобутки нашої культури: одяг, легенди, обрядові пісні, вишиванки.

Трохи про бренд. Він був заснований, фактично, у 2013 році. Тоді бажаючі могли придбати оригінальні аксесуари з бісеру ручної роботи. Перші колекції одягу з’явились вже у 2014. Дебют бренду відбувся на показі "Кохання української творчості", а згодом ця ж колекція перемогла серед випускників Майстерні моди.

Цьогорічна колекція бренду Ethnic style, не зраджуючи традиціям, сповна відтворює український національний колорит. Провідною темою стали волошки, що символізують спокій та стабільність, а також гуцульські мотиви.  

Квіти було обрано не випадково. Окрім того, що їх дуже полюбляє мама Інни, вони є символом душевної краси, чистоти, скромності та привітності. Вважається, що вони оберігають від різної нечисті.
 
Гуцульські ж орнаменти мають потужну енергетику, вважає дизайнерка. Кожна геометрична фігура має своє значення і роль. Тож окрім прекрасного образу, ви отримаєте ще й неабиякий оберіг.
 
Одяг від Ethnic style створюється з благородних натуральних тканин європейських виробників. Родзинкою є сучасний крій, художній підбір кольорів та авторські орнаменти, створені на основі старовинних.
 
Варто лише подивитися на ці фото і, ми впевнені, вам відразу закортить придбати собі сукенку або ж вишукану блузу з українською вишивкою. Де ще ви бачили таке поєднання витонченості, жіночності та українських традиційних мотивів? У такому вбранні кожна панянка відчуватиме себе княгинею ;)
 
У жовтні засновниця бренду обіцяє порадувати шанувальників новою колекцією Весна-Літо 2016, яка з’явиться під гаслом "Пий українське, носи українське!" (показ відбудеться спільно з українським виробником вин ТМ "Колоніст"). Тож чекаємо з нетерпінням!

Ближче познайомитися з брендом ви можете на їхньому сайті: butterfly-ideas.com

Фото: з офіційного сайту бренду

Якщо вас зацікавила ця публікація, радимо вам також почитати:
Ca'rousel by KS: весільна сукня вашої мрії!
Ukrainian Fashion Show by UaModna відбулось у Сакраменто
Українська вишиванка – модна світова тенденція
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше