Естонський гурт презентував україномовний кліп "Летіла зозуля"

22 березня 2017
Олена Українка
Свій стиль хлопці називають вікінго-козацьким роком і в цьому немає нічого дивного, адже фронтменом і лідером колективу є екс-"гайдамака" Руслан Трочинський.

Ідея кліпу виникла в українця, коли він милувався чудовим виглядом з вікна свого будинку у Вільянді. Знімальну групу зібрали за кілька днів за допомогою соціальних мереж. Знаково, що вранці того дня, коли мали відбуватися зйомки, туман, який до того окутував землю, раптом розсіявся.
 


Сценарій кліпу, серед іншого, передбачав приземлення літака на поверхню озера і стрибок головного героя в ополонку – а температура повітря цього дня була мінус 15.

Svjata Vatra або Свята Ватра – естонсько-український фолк-роковий гурт. Лідер гурту Руслан Трочинський — учасник "Гайдамаків" у 1999-2004 – заснував колектив разом з естонськими музикантами у 2005 році. Їхню пісню "Калина" було визнано найкращою фолк/world music-піснею Естонії 2009 року.

(via)
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше