Еріка або український хамелеон

20 серпня 2015
Anastasia Nazarenko
Еріка (Анастасія Кочетова) - яскрава українська співачка, яка не лише щоразу дивує нас своїм музичним репертуаром, а ще й експерементує із образами, зачісками та стилями! Тож давайте переглянемо калейдоскоп змін красуні від дитинства до сьогодення!

Співачка. Автор пісень. Викладач вокалу. Ведуча. Модель. Така-от різнобічна особистість просто не може не привертати уваги слухачів, глядачів та взагалі людей, які розуміються на красі!

Сьогодні не будемо зупинятися на творчих успіхах талановитої співачки, про це якнайкраще розповість свіженька робота "ВЕСЬ МИР":



Поговоримо краще про весь світ зачісок, образів, стилів цієї творчої дівчини! 

Погодьтеся, лише незначна частина артистів українського шоу-бізу дивує нас змінами у своїй зовнішності... А це, до речі, дуже і дуже цікаво! Еріка - саме той випадок, коли кожен може знайти і обрати з її багатющого арсеналу втілених ідей найкращий, на його думку, образ, ще й побачити, як разом із голосом розквітала справжня українська дівоча краса.
                                                      
Отакий-от симпатичний хамелеон живе на просторах українського шоу-бізнесу. Дякую, що мандрували з нами крізь час дорогами творчих змін чарівної Еріки!

Слідкуйте за музичними новинками та, звісно ж, за інтигуючими змінами образів співачки!

Далі буде!!!
 
Якщо вас зацікавила ця публікація, читайте також:
Таві Гевінсон - підліткове диво
Як американка з українською душею підкорила світ
Попелюшка з Черкас: звичайна українка працює з кращими модними домами

 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше