Ексклюзивні системи заміщення волосся від таємного стартапу Сергія Воронцова SV Atelier

27 серпня 2021
Annie

Б'юті-індустрія розвивається, здається, не по дням, а по годинам - один за одним з'являються нові продукти та технології. Не так давно інноваційні системи заміщення волосся від стартапу Сергія Воронцова (https://svatelier.org/) буквально увірвалися не тільки на український ринок, а й закордонний. У чому ж особливості виробів від SV Atelier, хто із зірок носить ексклюзивні перуки бренду і багато іншого - розповімо нижче в статті.

Про бренд

Український стиліст по волоссю Сергій Воронцов заснував компанію по виготовленню виробів з натурального волосся в 2005 році і спочатку вона носила назву Hair Diamond. Лише через кілька років назва бренду змінилося на SV Atelier. До речі, в цьому році бренд відсвяткував своє десятиріччя під новою назвою.

Зараз штат стартапу нараховує понад 20 осіб, серед яких висококваліфіковані кравці, брейдисти, колористи і не тільки. Для створення системи та її установлення залучуються н тільки майстер по виготовленню, а також стилісти. Сергій - засновник бренду - також особисто приймає участь і контролює увесь процес.

Він стверджує, що шлях становлення бренду був досить тернистим. "Методом проб і помилок ми прийшли до того, що виробляємо продукт - не побоюся цього слова - найвищої якості, аналогів якому немає. Я пишаюся і насолоджуюся тим, чим займається моя компанія".

Нині Сергій Воронцов - топовий перукар, стиліст по волоссю в Україні і учасник міжнародних виставок, а компанія SV Atelier нещодавно отримала нагороду на London Expert Hair System як бренд з найкращою якістю систем заміщення і перук.

Чим відрізняється система від звичайної перуки?

Інноваційність систем волосся, за словами Сергія, полягає в кількох ключових моментах:

  • Виріб можна носити не знімаючи протягом декількох тижнів. При цьому, в ньому можна спати, займатися спортом, ходити в басейн і в цілому вести активний спосіб життя. 
  • Аксесуар практично неможливо відрізнити від власного волосся. Системи виготовляються за індивідуальними мірками клієнтів, при виробництві використовується багато різних схем набивання волосся на шапочку.
  • Волоски кріпляться на тоненьку сіточку (яка іноді може бути доповнена натуральним шовком, що імітує шкіру голови). Така шапочка пропускає повітря і вологу і дозволяє шкірі голови дихати, чого не скажеш про звичайну перуку. Виріб максимально комфортний в носінні незалежно від того, кріпиться він на власне волосся або ж на голену голову.

Всі ці переваги по праву оцінили не тільки вітчизняні зірки, а й зарубіжні. Серед селебріті-клієнтів SV Atelier - Настя Каменських, Даша Астаф'єва, Алла Пугачова, Слава Камінська, а також голлівудська діва Кім Кардашьян.

"Більшість клієнтів вважають за краще зберігати конфіденційність, тому в нашому Інстаграмі можна побачити всього 5-10 відсотків наших зіркових покупців," - ділиться Сергій.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше