eCapsula - інноваційний проект від українців з Чикаго

30 жовтня 2015
UAPOST.US
Українці збирають $ 260 000 на Indiegogo, щоби побудувати мережу інноваційних офісів-капсул по всьому світу.
 
Уявіть собі повноцінний кабінет, який знаходиться прямо посеред міста, аеропорту або в ботанічному парку. У будь-який момент ви можете зайти і спокійно попрацювати в ізоляції від навколишнього світу. Такі інноваційні простори вигадала команда українців, які зараз живуть у Чикаго. Проект називається eCapsula, і на втілення його в життя творці збирають $ 260 000 на Indiegogo. Рівномірно покрити весь світ такими капсулами, якщо все піде добре, українці планують вже до 2020-го року.

У eCapsulа можуть вміститися четверо дорослих, щоби спокійно попрацювати або просто розслабитися і послухати хорошу музику. За невелику плату (для бекерів Indiegogo вартість за 10-годинний доступ стартує від $ 100) кожен бажаючий може придбати доступ до капсули з безкоштовним Wi-Fi, телебаченням, ігровими консолями та іншими сучасними сервісами, які перетворюють приміщення в повноцінний офісний осередок.
 
Крім технічної інфраструктури в капсулі також є аптечка для надання першої медичної допомоги, пожежна сигналізація, міні-бар, кондиціонер, голосове керування та інші зручності. А ось туалету, судячи з опису кампанії, не передбачено.
 
Знайти найближчу капсулу можна буде на інтерактивній карті на сайті проекту або у своєму смартфоні. Усім "резидентам" видадуть електронні ключі, якими вони зможуть відкривати капсули, щоби потрапити всередину. Втім, у проекту є й інша модель монетизації - зовні капсула представлятиме собою такий собі діджитал-білборд, на якому компанії та бренди зможуть розміщувати рекламу.

 
Автори проекту - вихідці з Одеси та Івано-Франківська: Ілля Пашков, Артем Розлучень та Ігор Чашко. Вони впевнені, що розробка полегшить життя мільйонам людей і стане невід'ємною частиною кожного мегаполісу, аеропорту, студмістечка, торгового центру, громадського парку або скверу. Поки ж збір коштів просувається не дуже динамічно - за шість днів на проект вдалося зібрати трохи більше $ 600.

(via)
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Ольга 18 грудня 2015
Але самі капсули цікаві. У таких містах, як Чикаго і Нью-Йорк, вони б дуже органічно виглядали.
Ольга 18 грудня 2015
100$ за 10 годин - це не така вже й мінімальна платня. Не зовсім зрозуміло, навіщо користуватися капсулою, якщо можна просто зайти в якусь кав’ярню.
Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше