Комбінуємо одяг з високою талією

23 липня 2015
Plastylina
Що хорошого в одязі з високою талією? Ну, він однаково вигідно дивиться у будь-якому віці та на будь-якій фігурі. Цей тренд такий популярний тому, що він підходить абсолютно всім жінкам. Три найголовніші правила, обираючи одяг з високою талією:

Розмір повинен бути ідеальним!

Можна носити завеликі светрики, джинси бойфренда та мішкуваті пальта, але коли справа доходить до штанів на високу талію - правильний розмір стає вимогою, а не порадою. Тісні джинси чи шорти не дадуть вам дихати і вільно рухатися, а мішкуваті будуть виглядати як зі старшої сестри (це в кращому випадку). Що стосується завеликих спідниць - вони просто додадуть непотрібного об’єму бедрам.

Високі підбори - #must

Якщо ви хочете візуально видовжити ніжки, то одяг з високою талією потрібно носити тільки з високими підборами. Адже одяг на високу талію створили саме для цієї мети - візуально додати висоти. Хоча, завжди існують винятки.

Підкресліть лінію талії

Якщо хочете виділити талію, додайте однотонний чи на тон темніший пасок. Якщо у вас талія менше 60 см і ви хочете похизуватися - підберіть світліший пасок.

КОРОТКИЙ ТОП

ФУТБОЛКА / МАЙКА

СОРОЧКА / БЛУЗА

БЮСТЬЄ / БОДІ

СВЕТРИК / ОВЕРСАЙЗ

БЛУЗА З ВІДКРИТИМИ ПЛЕЧИМА


Звичайно, це не всі ідеї для комбінування одягу з високою талією та створення модних образів, їх безліч. Намагайтеся поєднувати різні стилі, кольори та додавати цікаві аксесуари. Варто також пам’ятати, що акцент повинен бути один, а головне - щоби подобалося вам!

Свої образи для модної хроніки KomodMod надсилайте нам на mail@uamodna.com. Найкращі будуть розміщені на сайті та Instagram сторінці.

Радимо вам також почитати:
5 простих правил вдалого look'а
Українська модна блоґосфера
10 стильних образів 2015

 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше