Джинсовий комбінезон: що новенького придумала мода?

26 лютого 2016
Kohana-Oksana
Модні експерти (та і прості люди) переконані, що джинс ніколи не вийде з моди! Але це не означає, що він не змінюється! Цього року на подіумах світу джинсових речей з’явилось більше, ніж завжди. Причому, дизайнери втілюють їх в незвичних конфігураціях. Цікавих і неординарних!

Сьогодні мова піде про джинсовий комбінезон. Так, саме той, який іще вчора вважався робочим одягом будівельників і слюсарів. А сьогодні комбінезон став улюбленим одягом знаменитих голлівудських красунь! Невгамовні фото-мисливці виклали в мережу фото Алессандри Амбросіо, Сари Джесіки Паркер, Міки Джианеллі, Кейт Хадсон, Джесіки Альби, які демонстрували неприховану прихильність до цього зручного одягу.
 

Модні джинсові комбінезони: фото популярних фасонів
Як виглядає джинсовий комбінезон 2016?

Модний джинсовий одяг в новому сезоні має свої характеристики. Але, здається, найбільше дизайнери змінили саме джинсовий комбінезон. Він став оригінальнішим і цікавішим!
1. З’явилося чимало закритих фасонів, які виглядають неймовірно елегантно! Легкі комбінезони з рукавами можна одягнути навіть в офіс! Вони зручні, стримані, витончені, охайні!
 

2. Якщо дозволяє покрій, то сучасна мода пропонує носити комбінезон із джинсу на голе тіло. Не потрібно ніяких футболок і блузок. Звичайно, під комбінезон з лямками просто необхідно одягнути якусь кофтинку. Але джинс на голе тіло – одна із помітних тенденцій року. 
 

3. Юні дівчата одягають комбінезони з шортами. Чому б не показати стрункі ніжки? Радійте мами, шортики стали більш вільними. Тепер вони не тріщать по швах на сідницях.
 

4. Комбінезони-кльоші – своєрідне повернення до моди 80-90-х. Такий ретро-фасон має широкі лямки, як в минулому. Джинси-кльош надзвичайно модні, хоч, можливо, не всі готові сприймати таку моду. Але подіуми підтверджують: це модно!
 

5. Потертий комбінезон, рвані джинси – так само актуальні. Тільки тепер їх не обов’язково комбінувати з розтягнутими футболками. Можна додати речей класичного стилю: блузку чи пальто. От такий дивний симбіоз!
 

6. Дизайнери подбали про всіх жінок! Є фасони для струнких, які обтягують тіло. Є комбінезони вільного крою, для тих, кому є що приховувати. Одним словом, ви зможете зберегти свою індивідуальність і свій стиль!
 

7. Щодо взуття, то тут повна свобода! Підійдуть і кеди, і босоніжки на плоскій підошві, і туфлі на тонкому каблучку!
Варто зазначити, що модною тенденцією року названо джинсовий тотал лук – комбінування декількох джинсових речей в одному ансамблі. Тобто вдягнутись в джинс з голови до ніг – дуже стильно! Щоправда, є особливі правила тотал луку, про як необхідно знати. Такий образ у зарубіжних блогерів навіть отримав назву "зіркового", бо саме відомі актриси і моделі першими його перейняли.

Комбінезон уже сам по собі є втіленням такого тотального образу, але і до нього можна підібрати інші речі із джинсу: сорочка, куртка, кепка, рюкзак.
 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Як запобігти крадіжкам у магазині
Світ роздрібної торгівлі швидко розвивається, і коли ви керуєте величезною кількістю запасів, безпека стає важливою увагою. Крадіжка, вандалізм та шахрайство — це лише деякі проблеми, з якими стикаються роздрібні магазини щодня.
Читати більше