Дизайн-студія Оксани Полонець: гармонійне поєднання сучасних тенденцій та вікових традицій

8 вересня 2015
Редакція
Ні для кого не секрет, що вишивка зараз стала чи не наймоднішим модним трендом у світі. Навіть зірки та "ікони" стилю мають у гардеробі бодай одну річ, яка, хоча б віддалено, нагадає українцям про їх рідну вишиванку. А отже нам пощастило, адже українські вишиті сорочки закономірно вважаються одними з найкрасивіших ;)

Тому ми продовжимо знайомство з українськими модними брендами, які популяризують український етно-стиль. Адже своїх героїв потрібно знати :) Сьогодні поговоримо про доволі відому у світі моди дизайн-студію Оксани Полонець.
 
Почнемо з короткої історії. Бренд розпочав свій шлях ще у 2003 році. Спочатку це була невеличка "студія", розміщена в квартирі. Всі замовлення Оксана виконувала самотужки. Та за час роботи бренду тут зібралась першокласна команда професіоналів, завдяки якій кожна панянка може створити собі образ до смаку.

Натхнення Оксана черпає в давній українській вишивці. Найбільше полюбляє квіткові мотиви Поділля та Центральної України. На її творіннях розцвітають маки, волошки, соняхи, що додає образу вишуканості, жіночності та ніжності. Особлива увага приділяється характерним елементам етнічного костюму: яскравим кольорам, орнаментам, аксесуарам, поєднаним із сучасним кроєм.
 
Ручний розпис та квіти для оздоблення – праця майстринь та художниць, котрі самостійно вдосконалювали свою техніку, аби речі не втрачали свого шарму після прання чи догляду за ними. Бажання постійно вдосконалюватись та відданість своїй справі свідчать про високий професіоналізм команди.

Приємно й те, що люди, котрі працюють в дизайн-студії, долучаються і до благодійних ініціатив. Ось, наприклад, у травні відбувся "Зірковий показ" в сукнях від студії Оксани Полонець, в рамках благодійного заходу "Я – дитина України". Участь у проекті взяли багато українських зірок: артисти, телеведучі, суспільно-культурні діячі. Серед них такі відомі імена, як Ольга Сумська, Габріелла Массанга, Анжеліка Рудницька, Марина Одольська та багато інших. Фото зірок у сукнях бренду були продані на аукціоні, а зібрані кошти пішли на відпочинок та оздоровлення дітей-сиріт в таборі "Артек".  

Крім того дизайн-студія Оксани Полонець бере участь в благодійних аукціонах та заходах, допомагаючи збирати кошти для військових, дітей сиріт та всіх, хто потребує підтримки.
 
Однак повернімося до моди…

Ідея створювати одяг в етно-стилі зародилась у 2007 році. Оксану попросили пошити сукню для Марії Черкунової, яка брала участь в конкурсі "Королева світу" ("Queen of the World"). Це був народний костюм сучасного крою з розписом та ручною вишивкою. Із завданням команда справилась на всі 100%, а українки, надихнувшись цим образом, одразу й собі захотіли чогось схожого.
 

kiyany.obozrevatel.com

Спочатку майже всі замовлення стосувались пошиття весільних суконь, оздоблених українськими орнаментами. Та з часом асортимент почав розширюватись, адже етно-стиль проник і в повсякденне життя українських жінок.
 
Сьогодні бренд пропонує весільні, вечірні та коктейльні сукенки, блузи та сорочки для офісного стилю, сукні з вишивкою на повсякдень, чоловічі та жіночі вишиванки, а ще чарівні аксесуари ручної роботи.
 
В одному інтерв’ю Оксана пояснила такий потяг до традиційних мотивів серед українських модниць: "Природнім є бажання кожної жінки реалізувати себе в красивому одязі, який би підкреслював наше українське коріння".

Доволі багато наречених сьогодні надають перевагу сукням з вишивкою. Якщо у вас незабаром весілля і ви – одна з таких наречених. Радимо вам звернутись до Оксани Полонець та її команди. Вони обов’язково підберуть вам саме ту сукню, яка зробить вас неперевершеною в цей день і матиме  автентичний український колорит.
 
Плюсами бренду безумовно є індивідуальний підхід до кожного замовлення. Ваша сукня буде саме такою, якою ви хочете її бачити. Результат перевищить ваші сподівання.

Речі від дизайн-студії Оксани Полонець не тільки зручні. Це справжній витвір мистецтва: вишукані фасони, поєднані з традиційними українськими орнаментами, створять неперевершений образ для будь-якої жінки.
 
"Дизайн-студія Оксани Полонець" відповідає за якість пошиття, за оригінальність та чарівність образу. Наші клієнти стають постійними і це найвища нагорода", розповідає дизайнерка.

Одяг бренду користується популярністю не тільки в Україні, а й за кордоном. А ще дуже багато зірок обирають одяг Оксани для різноманітних урочистих подій.
 
"Ми раді, що наш одяг несе не тільки красу та вишуканість, а й практичність. Наші жінки красиві від природи. Але за допомогою нашого одягу вони підкреслюють свою жіночність та надихають на створення більшого", розповідає засновниця бренду.  

Якщо ви хочете ближче познайомитись з творіннями дизайн-студії Оксани Полонець, завітайте на їхній сайт: 

polonets.prom.ua 

або на їхні сторінки у соціальних мережах

vk.com/oksana.polonets
polonets.uamodna.com
www.facebook.com/Polonets.Oksana


Фото: офіційний сайт бренду

Радимо вам також почитати:
Ethnic style by Inna Tsarik: грація з українським колоритом
Ca'rousel by KS: весільна сукня вашої мрії!
Ukrainian Fashion Show by UaModna відбулось у Сакраменто
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше