Дитяча книга "Зимова Подорож Україною. Від свята до свята" - найкращий подарунок для малечі

Попереду зимові свята і батьки вже у пошуках сюрпризів для своїх малят. Але всім відомо, що найкращий подарунок - це книга. Особливо, якщо вона розповідає про Україну, її традиції та свята...
 
Книга "Зимова Подорож Україною" розповідає про щасливу українську сім’ю. Попереду довгі веселі свята, тож активна мама Оксана запланувала кожне нове святкування зустрічати в новому регіоні:

Дніпропетровськ  –  свято Миколая і Хануки,
Петриківка – свято Маланки за старим календарем,
ХарківНовий Рік,
Львів – Різдво,
Буковель – Різдвяні свята,
Закарпаття – замки та дерев'яні церкви Закарпаття,
Київ – Водохреща.

У книзі розповідається не просто про подорожі новими місцинами, а й про те, як звичайні українці з різних міст відзначають свої улюблені свята. Наші герої не сидять вдома впродовж свят, вони активні та допитливі, готові до пригод. Адже Україна взимку - цікава, чарівна, пропонує безліч пригод і нових відкриттів. І аша сім’я доводить це на кожній сторінці.

Крім головних героїв: тата Олега, мами Оксани, хлопчика Богдана і дівчинки Марічки, у книзі є багато другорядних героїв, які розповідють нам свої історії.

Книга святкова, яскрава, сповнена казок і пригод. Вже з обкладинки винкає передчуття дива, казки, нових зустрічей і відкриттів...

Кожна сторінка насичена деталями, образами та міні-історіями, котрі навчать дітей складати свої власні історії, запам'ятовувати характери та образи, тренувати зорову пам’ять. Інструкція-вкладка до книги допоможе батькам знайти ці історії, розкаже, як з ними працювати, запропонує декілька інтерактивних ігор і запитань для малят.
 
Над проектом працювала талановита і відома українська ілюстратор Надія Дойчева-Бут.

Книгу можна придбати через сторінку Подорожі у Facebook: www.facebook.com/podorozh.ukrainoyu або через Інтернет-крамницю www.Yakaboo.ua.
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше