Два українські фільми потрапили на кінофестиваль в Локарно

14 липня 2017
Андрій К.
У конкурсну програму 70-го міжнародного кінофестивалю в Локарно цього року потрапили два українські фільми: українсько-італійська комедія "Ізі" і короткометражний фільм "Випуск 97". Про це на сторінці в Facebook повідомляє Держкіно, передає УНН.
 
ukraineartnews.com
 
"Стало відомо, що в конкурсну програму "Pardo di domani "("Леопарди майбутнього") був відібраний короткометражний фільм" Випуск 97 "режисера Павла Острикова", - повідомили в прес-службі. Відзначається також, що в конкурсну програму "Concorso Cineasti del presente" ("Конкурс справжніх кінематографістів") було відібрано українсько-італійський повнометражний фільм "Ізі" режисера Андреа Маньяні, створений за підтримки Держкіно України", - додали в повідомленні.
 
ukraineartnews.com
 
Також наголошується, що фільм "Випуск 97" розповідає про несподівану зустріч однокласників, які не бачили один одного двадцять років з дня закінчення школи. Відзначається, що українська прем'єра стрічки відбудеться в Odesa International Film Festival 21 липня.



У Держкіно додали, що фільм "Ізі" - це історія, яка розповідає про пригоди в українських Карпатах депресивного 40-річного італійця Исидоро, колишнього красеня та успішного пілота. Голова Держкіно Пилип Іллєнко зазначив: "В цьому році це вже четвертий кінофестиваль класу "А", на якому Україна представить своє кіно. Це свідчить про рівень нашого кінематографа".

(via)
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com