Друзі якщо ви вирішили стати акваріумістом або, принаймні, мрієте про це!!! 

22 березня 2023
Volodumur Rizak

Друзі якщо ви вирішили стати акваріумістом або, принаймні, мрієте про це!!! 
Можливо, на вас справив враження акваріум, який ви нещодавно бачили, або ви просто хочете цікавіше проводити свій вільний час. Швидше за все, ви ще не усвідомлюєте, що перебуваєте на роздоріжжі. Виберете одну дорогу - попереду на вас чекає не тільки нове захоплення, але життя, повне задоволень і нових друзів. Іншою дорогою підете - зіткнетеся з розчаруванням, і в місцевій газеті з'явиться чергове оголошення: "Продаю акваріум".

Ключ до успіху полягає в тому, щоб завжди точно уявляти, що й навіщо потрібно робити. Ця теза здається банальною, але дивно, як багато людей, задумавши стати акваріумістами, вважають, що для цього достатньо заповнити акваріум водою та запустити туди рибок. Але це далеко не так, не всім відомо, що вода буває жорсткою або м'якою, то чому ж рибки повинні добре почуватися у воді, яка надходить прямо з водопроводу? Адже жорсткість - лише одна з характеристик води, які слід враховувати. Рибам байдуже, що ви лише акваріуміст-початківець. Якщо ви зробили щось не так, то в кращому разі вони відчуватимуть стрес, у гіршому – загинуть. З того дня, коли ви завели акваріум, на вас лежить відповідальність за добробут рибок.

У міру того як накопичуватиметься досвід, ви усвідомлюєте, що ваше нове хобі не тільки допомогло оформити кімнату або цікавіше проводити дозвілля, але й зробило вас ботаніком, ентомологом, геологом, майстром на всі руки, і цей список можна продовжувати нескінченно.

Зовсім непогано, якщо у вас народилася ідея зайнятися вмістом рибок, але не всім відомо, як розпочати це. Перш ніж заводити акваріум, необхідно вирішити для себе кілька завдань і набути деяких знань. Наполегливо рекомендую продовжити вивчення цього чудового підводного світу зі мною, я постараюся відповісти на всі ваші запитання, уберегти від помилок всіх початківців і навіть досить досвідчених акваріумістів. І я впевнений, що вас захопить всю цю пишність! Буде дуже класно я маю акваріум взагалі я акваріумами займаюся з дитинства .Якщо Вамі несподобається то Вашим діткам буде цікаво.

https://sun9-17.userapi.com/impg/yHkPrUd85Tgkxz...

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com