Доставка із США в Україну: що потрібно знати про закордонні онлайн-покупки

4 липня 2024
Редакція

Колись, щоби придбати певний товар в іншій країні, потрібно було їхати особисто або просити про цю послугу людину, яка вже там перебуває. Усе це було складно та майже недоступно. Сьогодні ж ситуація значно простіша, адже 13 років тому почав працювати сервіс Meest Shopping. Після його появи доставка з США в Україну різноманітних товарів (від харчових продуктів до електроніки) стала для українців зручною.

Доставка товарів із США в Україну: особливості роботи сервісу

Meest Shopping – це служба доставки товарів з іноземних онлайн-магазинів, де немає прямого відправлення замовлень в Україну. Сервіс надає українцям послугу перевезення посилок зі Штатів до нашої країни, а до міста замовника їх доставляють внутрішні поштові оператори. Meest Shopping дає змогу купувати речі в інтернет-магазинах різних країн. Окрім Америки, до переліку входять Німеччина, Англія, Польща, Іспанія, Португалія, Франція, Італія, Канада, Туреччина, Греція.

Серед популярних закордонних інтернет-магазинів, де українці полюбляють робити закупи:

  • Amazon;
  • eBay;
  • Bershka;
  • Stradivarius.

Асортимент їхніх товарів широкий: взуття, одяг, товари для дому, побутова техніка, спортивне знаряддя, парфумерія, косметика та багато іншого. Отримати все це швидко та зручно дає змогу доставка із США в Україну за допомогою Meest Shopping.

Покупки з Америки: переваги та особливості

Купуючи товари в Штатах, ви маєте низку переваг, таких як:

  • висока якість продукції;
  • регулярні знижки та акції;
  • великий вибір оригінальних брендових речей і техніки.

Крім того, можна придбати чимало ексклюзивних товарів. А якщо робити замовлення спільно з іншими покупцями, то доставка із США коштуватиме дешевше.

Як самостійно замовити товари з Америки: покрокова інструкція

Щоб замовити вподобаний товар із США у Київ, Львів, Запоріжжя, Одесу, Дніпро, Харків чи інше місто, необхідно одержати ID-номер. Для цього зареєструйтеся в особистому кабінеті на сайті сервісу або в застосунку.

Алгоритм оформлення замовлення такий:

  1. У кабінеті вибрати адресу отримувача, заповнити необхідні поля та підтвердити дані через лист, що прийде на електронну пошту.
  2. Зареєструватися на сайті магазину, де ви плануєте робити покупки, вказавши адресу складу Meest Shopping.
  3. Знайти та придбати товар.
  4. Зареєструвати замовлення в особистому кабінеті чи застосунку.
  5. Оплатити послугу.
  6. Відправити посилку в Україну.
  7. Отримати замовлення.

Знаходьте бажані товари та робіть покупки за кордоном разом із Meest Shopping!

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Жорсткі топери: з якого матеріалу виготовляються та кому підійдуть
Якщо ваш диван з часом пом'якшав та деформувався, ви стали відчувати дискомфорт під час сну та перестали висипатися, не поспішайте з ним прощатися. Розгляньте можливість купівлі жорсткого топера, здатного повернути дивану колишній комфорт та зручність.
Читати більше