Дорогі місячні

27 жовтня 2015
Валерія
З тим як стрімко виріс курс долара в нашій країні – так само швидко все дуже подорожчало. Тарифи, продукти харчування, одяг, бензин, вартість проїзду і т.д., але для нас, жінок, дуже неприємно склалася ситуація, коли  посягнули навіть на святе – прокладки та тампони!

Так, це нам ускладнило життя, тому що прокладки, які коштували раніше 20 грн (і вважались дуже дорогими, між іншим) – зараз коштують 55 грн, і це тільки одна упаковка, котру може вистачити лише на два дні. Я вам нагадаю, що місячні тривають трохи більше, приблизно тиждень, тому однієї упаковки нам не вистачить точно. Виходить, що раз на місяць треба із гаманця викласти приблизно 110 грн, щоби забезпечити собі комфорт під час критичних днів.

Що ж, не заздрю родинам, де можуть бути діти самі дівчата-підлітки – тоді цю суму треба помножити у декілька разів. Звичайно, є прокладки і дешевші, проте, не кожні з них підходять жінкам, тому що деякі можуть викликати почервоніння, запалення та просто виявитися ненадійними!

Я запитала у дівчат, як вони відносяться до того, що підняти ціни на засоби жіночої гігієни, і всі відповіли в один голос (ДУЖЕ РОЗЛЮЧЕНИЙ ГОЛОС!):
 
Настя: "Мене обурює те, що ще рік тому я могла придбати за 20 грн або за 30 грн велику упаковку прокладок. Тепер вона коштує майже 70 (тільки одна упаковка) навіть, якщо велика, то мене не врятує! Сьогодні, якщо у тебе немає невеликої нафтової вишки або, на худий кінець, кілька мільйонів доларів, то тобі нічого йти до магазину! Скоро повернемось до середньовічніх методів: будемо класти шматок тканини, а потім його прати. А чого, нормально. Надовго вистачить!»

Ірина: "Ціни високі, адже більшість виробників закордонні і ціни прирівняні до долара."

Василина: "Не хочу лаятися, тому скажу коротко – ціни дуже високі!"

Отже, дорогі жіночки, виходить якось несправедливо! Враховуючи, що відсоток жінок на планеті значно більший, ніж чоловіків, то зрозуміло, що з нашою природою комусь дуже вигідно аж так підіймати ціни на прокладки та тампони, а ось нам – біда! Треба десь зекономити та потерпіти тиждень, другий, третій, а може колись ціни знизять і ми знову зможемо купувати нормальні, швидкопоглинаючі, зручні, а головне, непротікаючі жіночі штучки! Ах, мрії-мрії…
 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Halynka Lirnyk Halynka Lirnyk 29 жовтня 2015
Дівчата! Переходьте на менструальні чаші. Значно економніше і зручніше.
Кума порадила. Вона вже кілька років користується, а я рік. І ми мегазадоволені. Я придбала собі дві. Так комфортніше, якщо ви десь в дорозі, або довго перебуваєте в громадських місцях, де немає змоги сполоснути чашу.
Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше