До Києва їдуть культові електронщики Moderat!

4 серпня 2016
Редакція
Німецьке електронне тріо відіграє свій довгоочікуваний концерт 15-го вересня на вертолітному майданчику КВЦ "Парковий"!
До Києва Moderat везуть свій новий альбом "III", який є вінцем усієї творчості колективу, і піком кар'єри для його засновників: Саші Ринг (Apparat), Гернота Бронсерта і Себастіана Шарі (Modeselektor).
 
Розхвалене критиками "III" - своєрідна еволюція клубної і рейв культури Берліна, подорож електронної музики завдовжки в 25 років. В композиціях талановитих Moderat присутні емоції та енергія, барвисті музичні текстури. Перед ритмічними малюнками треків встояти складно, та й нема чого.
 
Через півтора місяці, 15 вересня, з вертолітного майданчику КВЦ "Парковий" ви зможете вирушити в музичний політ під чуйним керівництвом Moderat.
 
Концерт Moderat - культова подія, в якій варто взяти участь!
 
Придбати квитки можна тут: goo.gl/8JXomn
 
Детальна інформація тут: www.facebook.com/events/1029961880433050
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше