До Дня святого Валентина у Києві встановлять рекорд із поцілунків

11 лютого 2016
Редакція
На вихідних, 13-14 лютого, у Києві пройде найбільший маркет українських виробників "Всі. Свої: Одяг. Взуття. Аксесуари". У рамках заходу українці покажуть свою любов до поцілунків, за що отримають не лише чарівний святковий настрій, але й приємні подарунки. Організатори обіцяють встановити на заході спеціальний лічильник, який і допоможе зафіксувати рекорд. 
 
"Цього разу ми проводимо "Всі. Свої" напередодні Дня святого Валентина. У зв’язку з цим ми разом з учасниками маркету плануємо багато великих і маленьких сюрпризів, ― розповідає організатор і автор ідеї Ганна Луковкіна. ― Більшість брендів готують спеціальні пропозиції, які обов’язково сподобаються усім закоханим і не тільки". 
 
Так, купуючи куртку українського бренду Brave, який щойно запустився, гості отримають їхню фірмову сумку у подарунок. А кожен, хто придбає пару взуття Karabadgak Shoes, зможе отримати теплий шарф у якості бонусу. Бренд AnnaSun пропонує неординарні стьобані рюкзаки. При покупці такого рюкзака AnnaSun дарує стьобану сумку на пояс.

На маркеті буде представлений як новий асортимент, так і колекції минулих, осінньо-зимових сезонів. На останні діятимуть знижки до -70%. Також відкриють зону "тотального кохання". Тут можна буде знайти різноманітні товари від незалежних молодих брендів за спеціальною ціною.
 
Відвідувачі ярмарку зможуть не лише придбати стильний якісний одяг, взуття і модні аксесуари, але й весело провести час із близькими та рідними. Для цього будуть створені яскраві фотозони романтичної тематики до Дня всіх закоханих.

Усі охочі зможуть звернутися до поета, який складе привітання для вашої половинки. А каліграф красиво нанесе його на валентинку. Гостям "Всі. Свої" не варто переживати з приводу того, де і як загорнути подарунок. Організатори потурбувалися і про це. У фойє галереї подарунки оформлятимуть безкоштовно.
 
Традиційно "Всі. Свої: Одяг. Взуття. Аксесуари" пройде в історичному центрі Києва, на Андріївському узвозі, у галереї Д12. Ярмарок розташується на трьох поверхах площею 2500 кв. м. Тут будуть представлені понад 200 брендів одягу, взуття і аксесуарів.

Маркет "Всі. Свої: Одяг. Взуття. Аксесуари"
13-14 лютого з 10:00 до 20:00, вул. Десятинна, 12 
Вхід вільний.

Більше деталей про захід та учасників на сторінці:
www.facebook.com/vsi.svoi
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше