"Дні української сукні": довгий fashion-вікенд від "Всі. Свої"

12 квітня 2017
Редакція
Міні, міді або максі; в горошок, в квіточку або в смужку; для випускного, для вечірки, для прогулянок містом або навіть для виходу на червону доріжку - яку б сукню ви не шукали, обов'язково знайдете її 15-17 квітня в Києві на Десятинній, 12.
 
Тут - на маркеті одягу, взуття та аксесуарів "Всі. Свої", який отримав назву "Дні української сукні", - зберуться 250 найкращих українських брендів, які особливий акцент в своєму асортименті зроблять саме на сукнях.
 
"Чому сукні? Що ж тут пояснювати! Просто тому, що в місті нарешті весна - хочеться гуляти вулицями і просто бути красивою. До того ж, наближаються випускні та весільний сезон: традиційний час підвищеного попиту на сукні, - посміхається автор і засновниця проекту "Всі. Свої" Анна Луковкіна. - Ми спеціально запланували цей маркет саме на довгий великодній вікенд, щоб дати нашим гостям можливість вибору зручного дня і часу шопінгу. А також на "Днях української сукні" буде рекордна кількість новачків - відразу понад 50 цікавих брендів, які ніколи раніше не були у нас представлені".
 
З огляду на традиційний інтерес до вишитих суконь, додатково посилений актуальними в новому сезоні етно-тенденціями, в групу новачків маркету додали відразу кілька виробників, які спеціалізуються на вишиванках.
Серед них - бренд TELIZHENKO з Черкас, який представляє вишиванки з автентичними орнаментами і нестандартним кроєм, включно з розкішними вечірніми сукнями до підлоги. Ще - Folk Fashion з Полтави: особливість бренду - вишивка яскравими тонами на тканинах насичених кольорів. Також - добре адаптовані під стиль сasual вишиті речі львівського бренду "Фолк Мода" і київської марки OlinHaft.
 
Альтернатива яскравим різнобарвним вишиванкам - чорні, білі, перлинно-сірі речі від бренду HYMNS, доповнені романтичними прозорими накидками з мережива. Або - ефектні оксамитові сукні до підлоги від Babochka. А також - лаконічні концептуальні речі від бренду капсульного одягу G2A.
 
Головний принцип великого триденного fashion-івенту - максимальна різноманітність: стилів, кольорів, фасонів, фактур. А, крім того, і товарів.
 
Так, основний акцент буде зроблений на сукнях, але також маркеті можна буде підібрати актуальний легкий верхній одяг - тренчі, пальто, кардигани, жилети. Ще - стильні сумки і красиве зручне взуття до нового сезону. Плюс, звичайно ж, - оригінальні аксесуари та авторські прикраси ручної роботи.
 
Для зручності гостей на маркеті розмістять 50 примірочних і 100 дзеркал. А смачно перекусити можна буде на відкритому фуд-корті - великий терасі з видом на Поділ.
 
Вибір сукні своєї мрії, вирішення відразу ж всіх питань сезонного шопінгу і просто приємне проведення часу вихідного дня в красивому місці та в хорошій компанії - все це 15, 16 і 17 квітня.

Маркет "Дні української сукні" чекає вас з 10:00 до 20:00.

Вхід вільний.
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше