"Десь там в небесах" - новий альбом гурту "ті, що падають вгору"

Свіжий альбом українського інді-гурту "Ті, що падають вгору" побачив світ цієї весни. Зовсім не випадково так сталося, що він виходить саме у цю пору, коли просинається природа, оновлюється світ, а в повітрі панує любов. Пісня "Десь там, в небесах", яка дала назву альбому, абсолютно точно передає його загальний настрій і зміст.

За кожним текстом, за кожною мелодією стоять складні життєві історії, які, не зважаючи ні на що, закінчуються якнайкраще. Цим альбомом гурт намагається сказати людям, що, якщо у вашому житті настали якісь непевні часи, якщо вам гірко і ви не знаєте, як бути, - не розчаровуйтесь! Не впадайте у відчай, бо після зими завжди приходить весна, після ночі наступає день. Нещасливе кохання приносить досвід і вміння розпізнавати та цінувати щось дійсно справжнє, щось своє.

Наприкінці 2015 року склад гурту оновився. Молоді музиканти Андрій Юськевич (ударні) та Олександр Жизномірський (бас) принесли з собою в музику значно виразніше і потужніше звучання, та й гітари відхилилися від традиційного рокового стилю виконання. Хоч не всі представлені пісні створювалися одним складом гурту, але те, що альбом записувався на одному подиху за відносно короткий термін, робить його цілісним та сучасним. Студія звукозапису Шпиталь Рекордс допомогла реалізувати цікаві задуми, надихала своєю атмосферою. А плідна співпраця принесла багато задоволення і  дала чудовий результат.

1. «Душа в душу»

«Душа в душу» є найенергійнішою піснею альбому "Десь там, в небесах". Та на противагу музичному супроводу, ліричний зміст менш динамічний. У пісні розповідається про зрілість почуттів, про те, що труднощі і пережиття залишились далеко позаду, настільки, що можна поглянути на них зі сторони і впевнено дивитись у майбутнє. Попереду спокій та гармонія у житті. І нічого не залишається двом, як підкоритися цьому і бути разом душа в душу, довго і щасливо.

 

2. «Десь там, в небесах»

Пісня про безтурботність життя. Це спогади про боротьбу за кохання, яке застало зненацька. Але все вже позаду, пройшли роки, і зараз можна "літати" в омріяних краях, а ці колишні події викликають тільки лагідну посмішку.

 

3. «Папараббаб»

Веселенька пісенька, в якій співається про те, що навіть після розлуки, після розриву стосунків на душі і в житті може залишитись якийсь позитив. Кожні стосунки – це досвід, і навіть невдалі, вони можуть додати до твого життя своєрідної пікантності. Отже, з легкістю відпускай своє минуле.

 

4. «Давай»

Це особлива пісня, яка пережила багато трансформацій, проте її зміст залишився незмінним. Вона має найсильніший енергетичний заряд, так як ґрунтується на дуже справжніх і сильних почуттях. Пісня – крик, намагання врятувати кохання, яке згасає.

 

5. «Весни Коханий»

Пісня про той час, коли у життя приходять проблеми і труднощі. Але вони обов’язково минуть, тільки треба зачекати, доки настане весна і прийде Той самий день, в якому ти успішний та щасливий. Якщо зараз умовна ніч, то на ранок обов’язково зійде сонце і настане новий день. Світлий День Весняний, Весни Коханий.

 

6. «Твоє Життя»

Містика краси. Краси, яка ще не пробуджена коханням, яке по-особливому впливає на людей. Пісня про те, як коханням можна оживити людину, вдихнувши в неї життя, наповнивши барвами її світ.

 

7. «Ніченька»

Ця пісня про те, що можна довірити тільки ночі, про найпотаємніші мрії та думки. Добре, що є така пора, коли можна залишитися сам-на-сам із собою.

 

8. «Зупинись»

Пісня-прохання до долі, щоб призупинила шалений ритм життя, в якому заплутався і загубився. Це дасть змогу зрозуміти, для чого ти живеш на цій землі, виконати свою місію, не згорівши у повсякденній дріб’язковій метушні.

 

9. «Зима»

Пісня може мати два трактування. Одне – це зовсім очевидне, про красу пори року, а інше – про такі періоди в житті. Свого роду «Зимовий сон». Треба вміти відпочити, побачити красу у спокої і затишку. Розслабитись і насолодитись процесом, коли «весни не час»

 

10. «Радій Мною»

Пісня виключно про кохання. Про кохання із всіма його протиріччями, болями, задоволеннями. Воно водночас і складне, і зовсім просте.

 

Посилання на гурт

Офіційний сайт: http://www.tpvgband.com/

Електронна адреса: tpvgband@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/tpvgofficial/

VK: https://vk.com/tpvgofficial

SouncCloud: https://soundcloud.com/tpvg-band/

Youtube: https://www.youtube.com/user/tpvgband

itunes: https://itunes.apple.com/ua/artist/ti-so-padaut-vgoru/id1006995504

 

Склад гурту

Ольга Чіркова - вокал;
Василь Мізюк - гітара;
Василь Дроздовський - гітара;
Андрій Юськевич - барабани;
Олександр Жизномірський - бас гітара.

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com