День народження Hromada

8 грудня 2015
Олександр
Наприкінці минулого місяця українці, які проживають у місті Гуанчжоу Китайської Народної Республіки, відсвяткували перший день народження своєї неофіційної громадської організації Hromada.

Про саме святкування краще розповість наш фото звіт. А зараз просто представимося. Трохи більше року тому в розпал соціальної та політичної кризи в Україні у громадян, котрі проживають далеко від своєї Батьківщини, виникла необхідність у більш тісному спілкуванні зі співвітчизниками. І так, потроху знайомлячись в інтернеті, спілкуючись, зустрічаючись невеликими групами, обговорюючи політичні та соціальні питання, шукаючи спосіб участі в допомозі своїй країні і людям, проводячи волонтерські проекти, в один час було прийнято рішення провести спільну зустріч.

Пройшла вона в 2014 році в день Гідності та Свободи- 21 листопада. Цей день і вважаємо днем ​​народження Hromada. Громада об'єднує людей різних професій, інтересів та поглядів. Залишитися сьогодні поза політикою жоден українець не може, але ми в деталях маючи різні погляди й уподобання, за громадську основу беремо тільки два пункти:

1 Цілісність України.
2 Щастя і благополуччя українського народу.


Не підтримуючи ту чи іншу політичну силу. Про мету об'єднання може сказати наш слоган "Нитка до нитки, людина до людини", що в нашому розумінні означає наступне - як нитки, переплітаючись між собою, народжують наш національний візерунок, так і результати нашого об'єднання і співпраці показують дух і красу українського народу.

За рік було зроблено немало - реалізація благодійних проектів для будинків-інтернатів, допомога бійцям АТО, організація святкування державних свят, зустрічі та поїздки. Про все це будемо розповідати в подальших статтях.

На жаль, не всі активісти та організатори, в силу різних причин, змогли бути присутніми на дні народженні, але, між тим, не забули привітати нас.

Більше інформації про громаду в Гуанчжоу на нашому сайті www.hromada.club. Заходьте в гості, додавайтеся у друзі, коментуйте. Будемо раді новим знайомствам.

Текст: Олександр Каменських, Петро Рибальченко
Фото: Олександр Каменських

   
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше