День конституції 2015: Де буде цікаво?

Київ

Make It Show

27-28 червня Арт-завод "Платформа" прийматиме Make It Show – масштабний фестиваль інновацій та творчості. Цього року організатори Make It Show вигадали насичену програму та цікавий формат. Музика, вулична їжа, барбекю.... а ще протягом 2 днів це буде місце концентрації найактивнішої та творчої молоді.

Основними тематичними напрямками будуть наука, техніка, мистецтво і все це в розважальному форматі поп-культури. То ж будуть: роботи, дрони, комікси, супергерої, стріт-арт, екстрім-спорт та ще багато всього цікавого.

Сайт фесту

Фестиваль електронної музики Ostrov

Третій open-air фестиваль електронної музики. Три сцени, круті музиканти та особлива увага до української музики. В лайнапі фестивалю заявлено декілька світових зірок – німці Booka Shade, Dj Koze, легенда американського андеграунда Carl Craig. Будуть фестивальні лайви від українських Onuka та Cepasa.

Скільки коштує та більше інфо тут
 

Ukrainian Drift Challenge 2015

Круті машини та майстри "заносу". Організатори обіцяють справжнє шоу європейського рівня. До речі, зараз це найпопулярніший екстремальний автомобільний спорт. Тому не потрібно багато слів, краще подивитися коротеньке відео

 



Статті до теми:
Літо 2015: найбільш очікувані українські фестивалі цього року
Куди поїхати на відпочинок влітку?
8 музеїв Києва, які обов'язково варто відвідати


Кам'янець-Подільський

Soborna Fest

Крім традиційного напливу туристів на довгі вихідні в місті проходитиме фестиваль Soborna Fest. Буде багато живої блюз та рок музикі виключно українських виконавців. Все це вже втретє проходитиме на вулиці Соборній. Серед аплайнерів фесту будуть гурти The Revolver, Max Tovstyi's Blues Association, Backingam, Майк Кауфман та інші. Також пройде конкурсний відбір на турнір з караоке, змагання з армреслінгу, виступи вокальних студій та організовані розваги та майстер-класи для дітей.

Більше інфо тут

 

Одеса

Міжнародний Фестиваль Свінгових Танців "Lindy Summer Days"

Тут у святкові вихідні в рамках щорічного фестивалю фестивалей відбудеться Міжнародний Фестиваль Свінгових Танців "Lindy Summer Days". Це будуть танці під джазову музику у виконанні одеськіх музикантів. Танцюристи приїдуть з різних куточків України та світу, а потанцювати зможуть навіть звичані люди. Організатори обіцяють навчити всіх бажаючих.

Все про фест тут

 

Відкритий чемпіонат України з повітряного фристайлу

В останні вихідні червня в Одессі також відбудеться міжнародне шоу літаків. Маленькі літаки будуть покажуть шоу в небі одеського гідропорту. Організатори обіцяють кожен день 5-годинне феєричне авіашоу на 8 різних літаках. Тут же влаштують виставку раритетних літаків, а на деяких літальних апаратах можна буде навіть політати. 
 

Львів

Alfa Jazz Fest

І знову джаз! Alfa Jazz Fest проводитиметься з 25 по 29 червня. Цей джазовий фестиваль міжнародного масштабу. Фестиваль не тільки збере кращих джазових музикантів світу, він подарує місту чудові літні вихідні в кращих традиціях європейських музичних подій. Володар 14 премій Гремі Хербі Хенкок (Herbie Hancock), Вейн Шортер (Wayne Shorter), Джордж Бенсон (George Benson) та багато інших зірок світового джазу запропонують свою творчість львів'янам та туристам в ці дні.

Деталі тут


Якщо ви нікуди не збираєтесь їхати в ці дні, то не пропустіть подію у власному місті

В усіх великих містах України

Кінофестиваль "Відкрита ніч"

Фестиваль, що відкриває нові українські імена в галузі кінематографу та телевізійного виробництва. 18 рік поспіль пошановувачі кіно збираються наприкінці червня просто неба, щоби насолодитися новим, українським кіно. В програмі фестивалю перегляд кращих короткометражних фільмів з Європи, майстер-класи від провідних українських та європейських кіно митців, пітчинг ідей, ну і, звісно? – традиційний фестивальний показ. У Львові проходитиме у "Фабрика Повидла", в Києві - на Арт-Причалі, в Запоріжжі у кіноклубі "Сходження". Інші міста незабаром оголосять тут
 


Якщо ви ще шукаєте, куди би податися цього літа, ця підбірка публікацій саме для вас:
JUST LVIV IT: улюблені місця Львова
Кам'яні велети України

ТОП-9 замків України, які варто відвідати влітку
Україна для мандрівників

 
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше