Де відпочити в Тернополі: пам'ятки і розваги

25 вересня 2018
doba_ua

Тернопіль — тихе спокійне місто, в якому можна чудово відпочити, відволіктися від роботи та щоденних проблем. Місто засноване графом Яном Амором Тарновським. У ньому досі присутня благородна вишукана краса та аристократичний розмах, тому відпочинок буде яскравим й насиченим.

До того ж ціни на туристичні розваги в місті неймовірно низькі, а зняти квартиру в Тернополі можна дуже дешево.

Що подивитися в Тернополі

Тернопіль — гостинне місто. У ньому немає пафосу шумного мегаполісу, від якого можна і втомитися, навіть якщо ти турист. Серед гостей міста популярністю користуються:

• Тернопільський став;
• Тернопільський замок;
• Острів Кохання і Розлуки;
• Надставна церква;
• Парк ім. Шевченка.

Багато років тому за наказом графа Тарнавського в місті з'явився величезний ставок. У наш час він став символом міста і однією з його головних визначних пам'яток. Кілька років тому Тернопільський став обладнали красивою набережною, на якій дуже приємно гуляти по вечорах. Крім того, гості міста можуть покататися на теплоході або порибалити, насолоджуючись тишею і красивим видом.


Сакральною спадщиною міста є Надставна церква — старовинний храм міста, який був побудований у 1570 році. Церковна вежа багато років тому мала оборонний характер.


У Тернополі розташований музей політв'язнів, який не дозволяє забути про трагічний, але неймовірно важливий для країни періоді. У музеї представлені предмети побуту, камери, карцер і знаряддя тортур.
Якщо ви приїхали до Тернополя, обов'язково відвідайте місцевий замок, згадки про який вперше з'явилися в 16 столітті.

Де відпочити в Тернополі

Улюбленим місцем для прогулянок серед туристів та тернополян є парк імені Тараса Шевченка. Він розташувався на березі Тернопільського ставу. Парк обладнаний лавками, сучасними дитячими майданчиками, гойдалками і майданчиками для різних спортивних ігор. Неподалік розташований гідропарк — ще одне відмінне місце для сімейного відпочинку. Космічний містечко, Поляна казок, міні-зоопарк і зона з екстремальними розвагами створять чудовий настрій у дітей і дорослих. Для літнього відпочинку відмінним місцем стане аквапарк "Лімпопо" з безліччю різних гірок, від яких діти будуть в захваті!

Неодмінно приїжджайте відпочити в Тернополі!

Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше