5 яскравих образів від INTERTOP

10 березня 2016
Plastylina

Українська мережа INTERTOP завжди рухається на зустріч тенденціям ринку та тішить своїх клієнтів виключно якісним взуттям та аксесуарами відомих світових брендів. Великий вибір задовольнить найвибагливішого покупця та дозволить легко підібрати і змінювати свій неповторний образ, щодня підкреслюючи свою індивідуальність.

Отож, ми підготували для вас 5 яскравих образів, які можна створити завдяки взуттю та аксесуарам, представленим в онлайн-магазині INTERTOP.
 
До речі, з 3 по 14 лютого у магазинах та в інтернет-магазині INTERTOP діють знижки на попередні колекції одягу та взуття, тож не проґавте! Більше можна дізнатися тут. Вдалих вам покупок!

Smart Сasual

Образ для тих, хто цінує комфорт та зручність, веде активний та рухливий спосіб життя. В шкіряних сліпонах Vagabond на зручній платформі це легко. А доповнить образ зручна сумочка Clarks на довгій шлейці через плече. 
 

Flower Power

Незабаром весна, а яскрава квіткова сумочка від Picard просто створена для того, щоби доповнювати ваші неповторні образи, так як і оригінальні черевички Las Espadrillas, які чудово пасуватимуть до шортів, спідниць та штанів.
 

Suede Dream

Для поціновувачів замшевого взуття чобітки BRONX із натуральної замші на низькому ходу стануть справжньою знахідкою, адже їх можна комбінувати з будь-чим! А сумочка Fiorelli зі штучної шкіри стане чудовим доповненням до чобітків та рукавичок Timberland.
 

Black Sparkles

Що може бути зручнішим, ніж туфлі на танкетці, особливо коли збираєшся на вечірку чи танці. Жіночі босоніжки BLINK зі штучної шкіри з ремінцем навколо щиколотки якнайкраще підійдуть для таких вечорів, а доповнити їх можна чорною сумочкою-клатч Fiorelli на ланцюжку. Додайте блиску - і образ готовий!
 

Summer Сhic

Якщо хочете додати своєму образу яскравості та свіжості, то квітковий клатч BRASKA стане чудовим вибором. Доповнити образ допоможуть білосніжні босоніжки Tamaris із натуральної шкіри з квітковим принтом та з технологією touch-it, завдяки якій устілка приймає форму ступні та забезпечує оптимальний комфорт. 
 


Будьте яскравими, експериментуйте і доповнюйте свій образ якісним взуттям та чарівними аксесуарами від магазину INTERTOP!
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше