Де смачно поснідати у києві?

23 січня 2017
Nataliya Podgornaya
Для мене вже стало приємною традицією проводити коуч-сесії зранку, снідаючи в новому, гарному закладі. Хочу поділитися з вами такими місцями, де бездоганно поєдналися смачно, гарно та затишно.

Не в усі я ще дійшла (часто віддаю перевагу "старому та перевіреному"), але цю підбірку мені допомогли сформувати друзі, які спробували страви та відчули затишок закладу.

Підбірки місць "MUST VISIT", категорія "ДЕ ПОСНІДАТИ?":

  1. Траторія "Mario’s" (Поділ, вул. Верхній Вал, 4). Снідаємо з 8:30 до 12:00, але сирники можна замовити й ввечері. Яєчня – ммм...Обожнюю та рекомендую салат під назвою "Латук".
  2. Ресторан "Under Wonder" (вул. Велика Васильківська, 21). Cнідаємо з 6:00 до 12:00. Куштуємо омлет з пряним лососем та естрагоном. Комплімент від закладу – чашка кави.
  3. Траторія "Zucca" (вул. Павлівська, 26/41). Cнідаємо з 9:00 до 16:00, куштуємо домашній йогурт з фруктами та хлібцями з висівок (62 грн.) або яйця пашот під трюфельним соусом з брезаолою та козячим сиром (176 грн).
  4. Чашка Espresso Bar (вул. Велика Васильківська, 1-3/2). Снідаємо з 8:00 до ... Варто спробувати домашній йогурт з шоколадною гранолою.
  5. Ресторан "Альтруїст" (вул. Антоновича, 1). Снідаємо з 10:00, куштуємо кашу в банці у трьох варіаціях.
  6. Ресторан та арт-простір "BARVY" (вул. Мечнікова, 3). Cнідаємо з  8:00 львівським штруделем з яблуками і ванільним соусом.
  7. Кондитерська-бібліотека "Sweet Book" (вул. Набережно-Хрещатицька, Fairmont Grand Hotel). Cнідаємо з 9:00 солодкими десертами. На будь-який смак.
  8. "Blue Cup" (вул. Пушкінська, 5). Снідаємо з 9:00 легким лимонним тартом або шоколадними вуппі з капучіно чи горячим шоколадом.
  9. Ресторан "Барсук" (пров. Кутузова, 3). Cнідаємо з 8:00 (окрім понеділка – з 10:00), у вихідні з 9:00 до 12:00. Куштуємо гарбузово-яблучні оладки зі сметаною (55 грн.).
  10. Пекарня "Буланжері" (вул. Ярославів Вал, 21/20а). Снідаємо з 9:00 ранку свіжою випічкою.
 Якщо ви знаєте заклади, де смачно та затишно, і які не увійшли до цього переліку, поділіться, будь ласка,  інформацією про них в коментарях.
Якщо ви помітили помилку чи неточність, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

 

Умови використання матеріалів сайту

Використання матеріалів можливе лише за умови активного гіперпосилання на UaModna ( див. Правила* ). Для генерації коду посилання натисніть на кнопку

Думки, позиції, уподобання та заклики, опубліковані на нашому сайті, є власністю авторів і можуть не співпадати з поглядами редакції uamodna.com

Світське життя, секс і гарне тіло: 3 книги, які змінять ваше самосприйняття
Автори цих книжок намагаються завдяки своїм вишуканим, стильним і красивим історіям, втіленим у не менш гарні ті цікаві книжки, додати гармонії і тепла у наше трагічне сьогодення.
Читати більше